Blondabella

Pastellfärgad klänning + halvgenomskinliga svarta strumpbyxor = En katastorfalt billig look.


Victoria Beckham

Jag gillar verkligen Victoria Bechams stil, men ibland blir man bara mätt. Jag kräver inte att hon ska gå runt i mysdräkt, men kanske ett par jeans? Ett par ballerinas,converse. Faktum är att jag skulle hurra över vad som helst utom platåklackar och supertighta klänningar. Det är sinnesjuk hur hon orkar se sådär stel ut varje jäkla dag.


(people.com)

Robotar

Vanessa, Paris och Beyoncé har alla hoppat på den här astöntiga trenden med ett robotfinger. Ännu en trend folk enbart kör på för att få uppmärksamhet.


Stoltsera med ditt ursprung

Beyoncé är en av världens vackraste kvinnor. Hon afroamerikan och har det som kommer med det, vacker mörk hy och kurvor. Så jag förstår inte varför hennes hår försöker se ut som att det tillhör en vit kvinna.



Angelina

Klänningen är egentligen fin, men Angelina är så blek att hon smälter ihop med den ljusblå färgen.


(people.com)

Gå upp i vikt

Fick en smart kommentar från en tjej som ville gå upp i vikt, men inte hittade tips på det någonstans. Nej det hittar faktiskt inte jag heller. Veckotidningar verkar förutsätta att alla vill gå ner inte upp i vikt. Men jag känner många tjejer som skulle vilja lägga på sig några kg. Då brukar många svara med att dom kan väl bara äta massa godis. Men vissa har en sådan ämnesomsättning att man inte går upp, även om man så skulle leva på McDonalds mat.

Jag tror att det är bra att äta mycket feta basprodukter, grädde, "riktigt" smör osv.  Men om man verkligen vill gå upp i vikt så är självklart det bästa att ta kontakt med en dietist eller sin läkare.

Jag vet att jag har bloggat förskräckligt dåligt dom senaste dagarna, men imorgon lovar jag att skärpa mig. Kanske ska köra en till "Vem bar den bäst" special? Vad vill ni läsa?

Vaddå diet?

ellen om Kissen:
när börjar du med din diet? vill följa den :)

svar: När har jag någonsin sagt att jag ska börja på en diet? Dieter är dumheter. Det handlar bara om sunt förnuft när det kommer till mat.

Jag försöker hålla mig borta från socker och godis, samt snabba kolhydrater som ljust bröd och ljuspasta. Jag äter bara lågfett mejeriprodukter, men det är för att jag tycker det är godare med lätta än bredgott osv. Svårare än så är det inte. Dock måste jag erkänna att jag unnar mig väldigt mycket också. Livet är för kort för att plåga sin kropp med att bara äta sallader. Jag tränar 2 gånger i veckan, och hur klyschigt det än låter så mår jag bättre av det. Jag har äntligen börjat få lite biceps haha.

Lisa Rinna

Skyl dig kvinna!

84447647(2).jpg
(gofugyourself.com)

Geri Halliwell


Päls + barbent funkar inte, just för att det är så onaturligt ut. Jag menar, om det är kallt är du inte barbent, och om det är varmt har du inte en pälsjacka. Svårare än så är det inte.

Geri Halliwell förlovad!
(posh24.se)

Kissen

Brunt och vitt är mycket sällan en bra kombo, den som hittar ett snyggt exempel vinner en tårta. Att det vitta dessutom är en stor stickad, men kortärmade tröja över en brun längre tröja.



Nicolette

Nicolette Sheridans klännings ser ecakt ut som sarongen jag köpte på Kreat som sexåring. Hur har hon fått tag i den?!

84449971.jpg
(gofugyourself.com)

Orange-tott 2

En annan pippi-look-a-like hängde också på SAG Awards, nämligen Marcia Kross. Hennes klänning såg ut att bli uppäten av mossa. Inte snyggt.

Marcia Cross
(posh24.se)

Well done: Klänning/Bad done: Hår

Evan Rachel Wood var tiptop på SAG Awards. Hennes oranga hår är supersnyggt till klännings blåa färg.
Synd att hon sabbar hela looken med en smutsig utväxt. Skäms!

Evan Rachel Wood


(posh24.se)

Well done: Framtida Blondinbella

Blondinbella visar en photoshoppad bild på hennes som brunett. Tycker verkligen hon borde färga håret, det är alltid kul med variation. Jag vet exakt vad tidningar kommer ha för rubrik "Sveriges mesta blondin blir brunett".


Amandas förflutna

Amanda Berg; föredetta Big Brother deltagare?


(amandaberg.bubbleroom.se)

Vittskräp

Shanna Moakler, kvinnan som personifierar whitetrash.

Shanna Moaklers klänningskatastrof!

(bild posh24.se)

Idag chillar jag

Förlåt för superdålig uppdatering, men denna helg har jag spenderat med att fira vänner samt ta hand om min familjs nya valp. Imorgon kommer jag vara igång igen.

Tack Linn

Fick en kommentar om "borderline", tack till Linn som var öppen och skrev här på bloggen.

Linn
  om Borderline:
Jag har emotionellt instabil personlighetsstörning aka borderline. Du är inte helt ute och cycklar då vi ofta är mycket splittrade men den sjukdom jag tror skulle vara mer passande i det här fallet är varken borderline eller schizofreni utan dissociativ personlighetsstörning. Vissa med borderline har en symptom som kallas dissociation men det är inte heller samma sak som dissociativ personlighets störning med flera personligheter utan mer en känsla av att inte höra ihop med sin egen kropp som om man var en betraktare och kroppen tillhörde någon annan.
Hoppas det gav dig lite klarhet :)

Scarlett vs Lindsay

Denna glansiga städrock är på något underligt sätt faktiskt riktigt snygg.
Jag tycker Lindsay fixa looken bäst, håller ni med?


Vem bar den bäst?

Uäck vilken smällkaramell. Men om ni under pistolhot tvingades välja, vem tycker ni då såg minst hemsk ut?


Vem bar den bäst?

Jag tycker Kates look är tusen gånger snyggare än Heidi, mest för att jag älskar Kates kavaj, men även för att Hedis tröja ser ut som en korsett...

Men vad tycker ni? Vem bar dessa Chloéshorts bäst?

Vem bar den bäst?

Ni som klagat på att jag dissar allt rockigt som läder, HA IN YOUR FACE, för denna klänning älskar jag nämligen!
Vem tycker ni bar den bäst?


(bild people.com)

Well done: Kerry Washington

Kerry Washington är världens coolaste Plåt-Niklas!


Borderline

Någon skrev en arg kommentar om att jag inte skulle uttala mig om Boderline när jag inte visste något om det. Antar att hon hittat hit efter en kommentar jag skrev på Kissies blogg där hon skojade om att hon var scitzofren för att hon hade fler personligheter. Vilket är helt felaktigt, scitzofreni kan resultera i olika saker för olika som drabbas av sjukdomen. Men jag är nästan helt säker på att flera personligheter inte är en av dem. Min morbor är nämligen scitzofren, så lite koll har jag faktiskt på sjukdomen. Han är så vem som helst när han äter sin medicin, om han inte gör det så går han isolerar han sig och mår väldigt dåligt pga röster i huvudet som intalar honom olika saker.


Så här säger Wikipedia om Bordeline:

Borderline-personlighetsstörning
(ungefärlig betydelse: gränsland), i dagligt tal endast borderline ['bo:ɖɘɭajn], är en personlighetsstörning som utmärks av svårigheter att hantera känslor, extremt svart-vitt tänkande och turbulenta mellanmänskliga förhållanden.

Termen borderline myntades i början på 1900-talet. Patienter med psykiska problem kategoriserades då antingen som neurotiska eller psykotiska. Eftersom borderlinepatienter inte tycktes passa helt in under någondera av kategorierna togs benämningen borderline (av engelskans ord för gränslinje) i bruk. Trots att denna uppdelning inte längre är aktuell har ordet borderline på många håll bibehållits, bland annat i den vanligast förekommande diagnosmanualen för psykiska störningar, DSM-IV. Vissa anser att en lämpligare benämning är emotionellt instabil personlighetsstörning, och detta begrepp används i WHOs klassifikationssystem ICD-10.

Centralt för borderlineproblematik är ångest som uppträder i form av emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, "svartvitt" tänkande, identitetsproblem, separationsångest och klängighet omväxlande med avståndsskapande i viktiga relationer.

Identitetsproblem tolkar jag som svårghet med perosnligheter. Men jag kan ha fel och ber om ursäkt om någon tagit illa upp.


Meryl är en sann patriot

Man ska vara stolt över sitt land. Men det tycker jag man kan göra utan att typ måla sig i det.

spl74295_014.jpg
(gofugyourself.com)

L.L

Lindsay Lohan måste ha gått på droger när hon tog på sig detta, för ingen nykter människa väljer en klänning som ger en hängbröst. (Lindsay är ju vanligtvis supersnygg så jag "blame the dress")


Sjöjungfru

Kate Hudson ser ut som en grafisk sjöjungru på torra land. En bajsnödig sådan dessutom, och det är ju aldrig något positivt.


Katie

Inte nog med att klänningen får hennes kropp att se ut som att den tillhör en tioårig pojke, dessutom har hon virat scarf om sig på en mycket märkligt sätt.


Tant Jolie

Tänk dig att du tar Amy Winehouse fågelbo till hår och dra det långt ner till vänster, tada så får du Angelina Jolies tantfrisyr.





Angelina Jolies märkliga frisyr!
(bild posh24.se koodos.com)

Well done: Katie Holmes

Efter att gått runt och slafsat osminkade i Toms förstora jeans i månader så är Katie Holmes stilsäkerhet äntligen tillbaka, och med bravur!
Dåligt
Här lämnar Katie sin lägenhet i New York!

Dåligt


JÄTTEBRA

TomKat på röda mattan igen!
(posh24.se)

Kissiekattens superhår

I Kissies hår ryms allt det viktigaste;
Smink, parfym,fotografier på familjen, mobiltelefon, vodkaflaska, shotglas och extra väska.


Well done: Chloë Sevigny

Hon är läskig. Men jävligt snygg.

84295270.jpg
(bild gofugyourself.com)

Kajsa Bergqvist

Svenska idrottsstjärnor suger verkligen på att klä sig. Så trist att de kvinnliga idottarna verkar tro att de måste klä sig som män för att bli respekterade.



(bild aftonbladet.se)

Moggan

Förra året var den trendigt med att ha sina armband på överarmen. Mogi upptäckte trenden alltförsent och s åklart, på helt fel sätt. Men va fan, hon är ju Mogi. Och Mogi för som hon vill.


Mer från ELLE-galan

MAN HAR INTE LEGGINGS PÅ ELLEGALAN!
Skäms...

Foto:

Foto:
(bild stockholmstreetstyle.feber.se)

Klingan

Klingan skulle varit festen pingla, om det varit maskerad. Hon tog helt enkelt trende för långt, välj antingen hår/pannband, guldig klänning eller toffsskor. Inte alla tre.


Stackars Kissie

Jag har ett förslag. Ska vi inte försöka samla ihop lite pengar och skicka Kissie på en poseingkurs? Hon verkar vara i stort behov av det. Stackars storbloggare, de har det minsan inte lätt.
En visss kroppsdel har en tendes att alltid hamna i fokus. Kan ni gissa vilken?










 

Förlåt mig kära läsare

Ber om ursäkt för den dåliga uppdatering. Men jag är en människa precis som ni och ibland vill jag bara ha en paus från datorn, har dessutom en hel del i skolan just nu. Men jag ska skärpa till mig. Vanligtvis brukar jag försöka publicera minst 3 inlägg om dagen. Är det en bra minimumgräns? Dock handlar det oftast bara om att komma igång. För när ajg väl skrivit de där 3 så rullar det ofta vidare till ännu fler haha.

Passform

Död åt den som släppte den här stackars flickan utanför dörren.
PASSFORM ÄR ALLT!


Banan

Ett stycke bananliknande konståkningsklänning. Beyoncé klär verkligen inte i det där genomskinliga, kroppsfärgade tyget på ryggen. Men vem gör det egentligen...?


Nati, nati...

Det här ska ju se sådär mysigt gosigt ut, men den enda jag kan tänka på är hur smutsiga heltäckningsmattor brukar vara...



(bild this is Natacha Peyre)

Well done: Lady Gaga

Coolast stil i kändisvärlden just nu bjuder Lady Gaga på. Hon vågar vara annorlunda och knasig, och då menar jag inte annourlunda på Amandra Berg sättet (klä sig trashigt och påstå att man är modig som gör något unikt, trots att varannn modebloggare har samma stil). Framförallt så leker hon och har kul med modet, vilket jag tycker fler borde göra. Det är faktiskt bara kläder vi pratar om, inte palestinakonflikten.



Lady Gaga Picture





(posh24.se, zimbio.com, wikipedia.org och files.list.co.uk)

Jag håller inte med Cecilia

Jag tycker det är fint när man ser ögonen på folk. Det tycker inte, Expressen Fredags chefredaktör, Cecilia.


(bild blogg.expressen.se/modebloggen)

ELLE-galan

Bäst på ELLE-galan igår var Eva Röse. Så jäkla häftigt att välja en vågad klänning trots att man är höggravid. De klassika Topshopskorna som varenda modebloggar äger matchar bra, dock borde hon skippat vita strumpbyxor. Men hon är så snygg att vi förlåter henne för dem.



Sämst var Caroline Wiberg i sina kedjor, Lykke Lis hår och Jonas Åkerlunds sällskap klädd i en hårig våtdräkt.



Lykke Li & Alida Moberg


(bild stureplan.se)

Dagmask

Jag vet att systrarna bakom märket Dagmar är jättetrendiga, jag förstår bara inte varför...


(bild sofis snapshots)


Well done video: Björn Gustavsson och Johans Glans

Publiken var inte bara dåligt klädda på Guldbaggegalan, tråkiga var dom också. Skittråkiga. Johan Glans briljerade som programledare och komiker, och de satt ändå bara och surade. Häpnas över hur det inte kunde dö av skratt när han och nya parhästen Björn Gustavsson uppträdde.




Madonna

Ni som har hängt här på bloggen ett tag minns säkert att jag inte var särskilt förtjust ut i Madonnas kampanj för Louis Vuitton. Här fortsätter hon göra bort sig, iklädd en orange tygblöja.


(bild posh24.se)


Skärpning blogg.se

Om det inte vore för att jag var rädd att förlora er läsare så skulle jag byta bloggplattform. För blogg.se funkar inte längre. Nästintill varje gång jag ska logga in behövs minst tre försök innan jag kommer in. Det är segt, svårt att ladda upp bilder osv. Det blir helt enkelt himla svårt för att få något skrivet när det är så. Så vad tycker ni? Ska jag byta plattform? Var i såfall? Det enda jag känner till förutom blogg.se är för devote.se, och den känns ju lite mesig. Jag menar förut hette den ju tjejsajten.se.


Laila Bagge

Laila Bagge måste hamnat i något stort ålderkris, trots att hon bara är 36. Snygg som sjutton är hon ju också. Så varför måste hon tvunget se ut som en av skådespelarna i High School Musical?!

Laila och Tobias dansar quickstep. Foto: David Bicho/TV4



(bild tv4.se och movies.popcrunch.com)

Chung är tokig

Jag förstår verkligen hur Amanda Bergs ständige vapendragare, sminkösen Chung, tänker. Vem har på sig så här mycket smink under högsäsongen i Thailand?! Att det inte smälter bort är ju ett under bara det.


(bild amandaberg.bubbleroom.se)

Pälssjal

Kan tänka mig att de här två tanterna känner sig supertrendiga, men den här typen av päls är verkligen skiful. Sen hjälper det ju inte precis att den är i färg också.


(bild posh24.se)

Blondies mamma träder fram

Pamela Andersson måste vara Blondinbellas biologiska mamma. Eller vad tror ni?


(bild storstadspojken.se och google.com)

Hjälp mig att bestämma mig

Vad är det som sticker ut från Eva Mendes klänning?

a. En handduk.
b. En utväxt.
c. En alien.



(ursäkta den dåliga uppdatering, men blogg.se har krånglat när de kommer till att ladda upp bilder, vilket hela den här bloggen liksom går ut på)

Artistsäkerhet är det den nya babylyckan

Det här med att göra en cool, snygg header till sin blogg är minsan inte det lättaste. Linda Rosings exkex har misslyckats totalt. Fadde Darwich är nämligen som Aftonbladet/Expressen/valfri kvällstidninge, fast i personform. Han hitttar nämligen på helt egna ord, men noll hänsyn till det svenska språket. För vad i hela friden är Artistsäkerhet? Den som känner sig manad får gärna höra av sig till Faddis och fråga.

Fadde Darwich Blogg

Krama Taylor Momsen

Egentligen tror jag bara Maylor Momsen behöver en kram. Hon ser alltid så dyster ut på röda mattan. Lite kärlek skulle pigga upp henne ansikte.


Heidi

När jag ser den här bilden kommer jag och tänka på en tjej jag gick i samma spanskagrupp som i högstadiet. Hon hade nämligen en Dior-nyckelband, lite sådär "jag har inte råd med en väska, men jag ska minsan se rik ut ändå så jag gör på det absolut minsta man kan ha med märket på". Jag får samma feeling från Heidis naglar.


Plus i kanten till Marie Plosjö

Såg ni kommentaren av Marie Plosjö herself om inlägget jag skrev om henne? Skönt att man kan ta att folk skojar om än och lägga ut en bild man själv tycker är äcklig trots att man lever på att vara snygg.  Natcha Peyre har mycket att lära av henne, som går banans så fort någon säger något annat än att hon är snygg och modig som flyttat från Sverige.

Marie Plosjö om Marie Plosjö:
I min blogg så beskrev jag bilden. Den är helt klart äcklig. Sen var det tänkt att man skulle få tänka själv och det lyckades jag bra med eftersom det var en massa som skrev om den.
Knappast sexig. Den som tror det måste ha en snedvriden bild.

Förövrigt drömde jag igår natt att Blondinbella blivit gravid och därför slutat med alla drinkar och annat. Jätteglad var hon för bebis, och Nils också!. Bli lite besviken när jag vaknade. För hur spännande skulle inte hennes blogg bli med en sådan stor frändring? Särskilt medtanke på att hon själv förklarat att det är egoistisk att inte gör abort om man inte har en fast inkomst. Orkar inte förklara hur otroligt korkat det uttalandet är, tror folk med något innanför pannbandet förstår varför själva.

Marie Plosjö

Hitta denna bild hos bloggkommentatorernas, de tyckte att nudlarna såg ut som likmaskar. Jag kan inte annat än att hålla med. Det är ju helt absurt att lägga ut en sådan här bild på sig själv. Antar att Marie Plosjö försöker se sexig ut, som om att hon suger på något annat än nudlarna (vad kan ni ju gissa själv). Mycket konstig anspelning. En korv hade vart mer lämplig om det var sexighet man ville spela på.


Guldbaggegalan

Guldbaggegalan hölls igår. Som vanligt struntade svenska kändisar i allt vett och ettikett när det gäller galaklädsel. De felsta körde på svartknälång klänning. Endel var väl lite roligare, men på det hela såg det ut som drinkbjudning, inte vår lands motsvarighet till Oscars galan. Vill dock hylla två kvinnor som fattade att det faktiskt var en gala det skulle på, och klädde sig därefter. Bra gjort Helena af Sandeberg och Cissi Elwin!


Nu är det trendigt att vara finsk!

Kissie följer i Paris fotspår och blir ett finlandsfan.


Suck

Ännu en "det-här-tog-jag-bara-på-mig-för-att-få-uppmärksamhet-outfit".
Denna gång av Solange Knowles.


Idol Alice

Jag vet att Idol är över. Jag följde det faktiskt knappt, men de gånger jag tittade på det och de jag läste om programmet, så var det enda jag kunde tänka på hur jäkla gnällig den där Alice var. Allt var fel och alla var elaka mot henne och hon tjatade om att hon skulle åka ut varje final för att hon var tjej. bla bla bla. Efter finalen så gnällde hon tillochmed på att tv4 framställt henne som gnällig.

Ja just det, outfitten ja. Den här suger, det är ingen ursäkt att hon sjöng en Avril Lavinge låt och försökte likna henne. Man ser inte ut sådär programmet före den stora finalen! Skäms.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Well done: Drew Barrymore







Drew Barrymore glänser på galan. Dock ser tantsällskapet mest ut som tantsällskap brukar. Tråkiga.

(imagecache2.allposters.com posh24.se)

Golden Globe

På begäran kommer några som jag tyckte totalfloppade på året Golden Globe Awards.

Jag vet att jag antagligen har jämfört klänningar med gardiner förut, men här måste ju till-och-med J.Los största fan erkänna att det ser ut som något hon hittat på en gardinstång.


Den här klänningen slår alla tidigare rekord gällande "mest formlösa plagg".
Rachel har en killerbody, så fattar inte varför hon gömmer sig i ett skrynkligt lakan.


Det är inne med utväxt, men att ha det över halva hår är lite att gå för långt me trenden. Dessutom är klänninge allt anant än smickrande för Camerons överkropp. Om det inte hade vart en markering runt högra bröstet så hade den nog gått att rädda. Men nu. Nej. Icke bra.


Om det inte vore för att Beyoncé slitsat upp hela under delen av klänning så hade den vart grymt snygg. Men nu grävde hon sin egen grav.


Wow. Heidi stylist ville verkligen förstöra för henne. Varför skulle hon annars förstört denna coola klänning med ett jätterosett?

(bilder posh24.se)

Dennis M borde skämmas

En av er läsare skrev att hon tyckte det var konstigt att jag inte skrivit något om Dennis Ms galna diet. Anledning är att jag blev väldigt rädd när jag såg kommentarerna till hans idé. En hel del sa nämligen att de tänkte prova det själva, och jag vill inte riskera att jag bidrar till att någon läser det och försöker sig på det själv. Jag blev helt seriöst fysiskt illamående och gråtfärdig när jag läste inlägget och såg vad hans beundrare skrev, så berörd blev jag. Nu väljer jag att skriva ett inlägg, för att försöka förklara hur livsfarlig och dessutom helt värdelös denna diet är.

Från början var hans idé att inte äta på 5 dagar och sen äta hur mycket som helst den 6 dagen. Jättebra idé tycker Dennis, helt livsfarlig tycker en människa med vanligt vett. Att göra sådär mot sin kropp är som att misshandla den, och helt i onödan eftersom det inte kommer ge något viktminskning. Dennis påstår det nu, javisst han har ju inte ätit på 3 dagar klart man ser resultat då. (Han ändrade dieten och tillåter sig nu äta en måltiden var tredje dag, det gör nämligen Victor Beckham som är han största idol) Men när man matvägrar på det sättet så ställer kroppen sig in på svält, dvs när du äter något så lagras varenda lilla kalori eftersom kroppen inte vet när de kommer få mat igen. Dennis hävdar att dieten inte alls är farligt eftersom många religösa grupper gör så här. Antar att han tänker på Ramadan, men där får man äta när solen gått ner. Vissa fastar under hela perioden, men den är en gång om året, det är inget man gör regelbundet.
En annan sak som Dennis verkar ha missat, är hur mycket kalorier det finns i alkohol. Han skriver om att han ska festa hela natten långt, ochvisar bilder på cider, drinkar osv. Jag har inge exakta siffror, men en stor öl motsvarar åtskilliga kanelbullar om vi säger så.

Att börja med den här idén är den snabbaste vägen till en ätstörning. Det är stor chans att man helt tappar hungerkänslan och slutar äta helt, eller att man hetsäter den 6 dagen vilken kan leda till bulimi. Jag tycker det är sinnessjukt att devote, eller om det är någon annanstans han bloggar nu tillåter det här. Han är en av de största modebloggarna och tusentals följer honom. Det är skrämmande, riktigt, riktigt skrämmande. Och personlgien så tycker jag han borde skämmas som postar sådana destruktiva inlägg. Han har uppenbart ätstörningar själv, men det är inget ursäkt för att uppmuntra andra till hans sjukliga livsstil.

Vad tycker ni om Dennis Ms sjuka idé? Och tycker ni att hans bloggplattform borde ta något ansvar för vad han skriver?

Dennis M med sin "älskade size-zero-Zana" som han så fint beskriver det. Vem säger så?
"Hej bloggen nu ska jag ut och träffa min storlek 38 Anna som har 39 i skor."

(bild dennism.se)

Sveriges favoritblondin

Om man tvunget ska spraytana sig så mycket som Bella så får man banne mig skaffa sig ett ett solpuder också! På den här bilden ser det ut som att man klippt in hennes ansikte på någon annans kropp.


Kenza

Kenza är så jäkla provocerande. Hon försöker antagligen skapa någon slags depression bland oss vanliga dödliga. För vem ser egentligen ut sådär sminklös? Inte jag iallafall.



Kreta, okt 08


Okt 08


Okt 08

(kenzas.se)

Carrie Underwood firar i förväg

Ännu ett påskägg på fest!


(gofugyourself.com)

Viktigt meddelande

Hej, eftersom jag ofta glömmer att skriva var jag hittat mina bilder så kan ni komma till hemsidan de är ifrån genom att klicka på bilden de flesta gånger. Annars så skriver jag min källa. Mina lärare i journalistikämnena i skolan skulle vrida sig i plågor om jag inte hänvisade källor ordentligt haha. Om jag glömt det någonstans, dvs det går varken att klicka eller se var de kommer ifrån, så påminn mig gärna om det så jag slipper bli anmäld för att brutit mot upphovsrättslagen.

Nicky Hilton

Jag vet att man ska tycka det här är coolt, trendigt och supersnyggt (Sofi Farhman skulle nog bli ivrig som en femåring över en glass). Men jag tycker bara attdet är för mycket. Och knäppt.

Omaka par?!

Svar

Anonym om Svar på kommentarer:
varför försöker du spela så bitchig i alla svar? vissa saker folk kommenterar är inte taskiga på något sätt, och endå skriver du nedtryckande svar! du förlorade nyss en läsare.

svar: Jättetråkigt att du slutar läsa bloggen. Jag har vart bitchig i vissa svar, som när man uttrycker sig nedlåtande om unga mammor eller vad jag skrivit. Då ger jag bra tillbaka med samma medicin, om man lämnar en "bitchig" kommentar, så får man ett "bitchigt" svar. Sen försöker jag som alltid skriva roligt-elakt, även i dessa svar Men jag ska försöka bli lite snällare.

Paris blir finsk och ohälsosam

Paris firar Finlands nationaldag.
Vet att jag sagt att jag enbart ska analysera kläder, inte utseende. Men den naturligt smala Paris har blivit fruktansvärt tunn på senaste tiden. Jag är uppriktigt orolig.
Paris Hilton vet var paparazzifotograferna hänger!


pssst. Detta inlägg har bloggtippsarna skrivit om, och slängde även iväg en fin komplimang om bloggen. Man tackar och niger för den.

Rumer Willis

Rumer Willis följer Scarlett Johansson och seriemördaren i När Lammen tystnar exempel, och syr en klänning av hud. Mys.

84215834.jpg

Besserwisser

semlan om Silikonbröst:
Alltså, det ska va "and who am i , thats one secret i'll never tell", det kanske du borde lära dig innan du börjar hålla på me alla bloggare .. suck.

svar:Alltså, det ska det inte alls vara. Jag vill ha texten så, inte som i Gossip Girl, då jag inte berättar några hemligheter. Du kanske borde tänka efter lite innan du börjar hålla på med mig .. suck.

Jäkla Kenza

Jag har spanat på dom här skorna från H&M ett tag. Jag älskar nämligen kilklackar, men tycker det är svårt att hitta snygga modeller. Men nu när både Kenza och Lisaplace skrivit om skorna så är ju chansen noll att man kommer få tag i några. Imorgon kommer alla H&M Sverige över invanderas av 13-19 åriga modebloggande tjejer.


Jessica Alba

Mitt tips till Jessica Alba är att bränna upp allt utom skorna och börja om.


Dödens leggings.

Det finns en sak jag hatar mer än allt annat i kändisarna modevärld. Leggings som går ner över halvfoten! Ifall man dessutom bär ett var shorts över eller har dom i en smurffärg, ja då förtjänar man dödsstraff.


GRATTIS BLOGGEN

Förra inlägget var mitt tvåhundrade! Gratis tårta till alla!


Svar på kommentarer

Jag svarar inte på kommentarer direkt i inlägget, utan samlar ihop ngåra och gör ett inlägg istället.


Frida
 om Hyllning till alla unga mammor:

JO, jag brukar också läsa de där bloggarna, främst för att det är intressant att man ens KAN vara mamma i den åldern. I varje fall inget jag visste..


Svar: Uppenbarligen har denna människa missat sexualupplysningen i skolan. Annars skulle hon veta att det är möjligt för en kvinna att bli gravid så fort hon fått in första mens.


ghjkl om Silikonbröst:

på headern är det väl meningen att det är texten från gossip girl? där säger dom iaf "And who am I? That's a secret i'll never tell"


svar: Nej det är inte meningen att det ska vara exakt samma text. Det jag skriver om skulle inte passa in under en kategorin. Att platinablondt fjortis hår är fult är väl inte direkt en hemlighet...


michaela om Värst hittils:

kan du inte göra två olika bloggar? låta denna inrikta sig på kläder, och den nya på tankar? sen ge oss länken till din nya?

gillar dina åsiktsinlägg om sex. politik och skönhet väldigt mkt! Men gillar de andra med..


svar: Jag skulle jättegärna göra det, men vet inte jag känner att jag har tid med ännu en blogg. Men jag och en kompis har faktiskt diskuterat att starta en gemensam sådan blogg, så vi får se. I såfall ska den heta What Not To Think, som jag kanske skrivit i något annat inlägg haha.


Linn Lundh
  om Sverige mest förvirrade bloggare - Natacha Peyre:

hon är snygg, hon vet att hon är snygg , och ? , och palla med folk som är avundsjuka , vill hon se ut som hon gör , vill hon ha silikonläppar får vell fan hon ha det ,


svar: I den svenska bloggvärlden får man längre inte haen åsikt utan att bli anklagad för avundsjuk. Jag skrev faktiskt detta inlägg för att jag verkligen inte fattade var Natacha menade med texten, senare har jag förstått att hon tydligen opererat läpparna (igen?) på denna bild. Så det var ingen attack mot det.

Förstår inte vad du menar med att "hon är snygg, hon vet att hon är snygg och?". Är det de hon menar med bilden? Jag förstår fortfarande inte vad "get hungry" har med det att göra. Vill hon att vi ska äta hennes läppar, bli sugna på egna operationer? Ifall någon har någon som helst aning, så skriv det. (Nu är jag seriös igen)


k om ?:

ta inte kokain?
är du trög eller? haha...


svar: Ja antagligen. Jag har inte sådan stor koll på vad kokain och annat knark har för smeknamn.


Anonym om Funderingar kring Kissie:

På vilket sätt liknar hon en barbie? sådär ser väl alla tjejer med blonderat hår och smink ut


svar:Det finns otaliga sätt att ha blondt hår, detsamma när det gäller att sminka sig. Så nej det tycker jag inte.


Linda H  om Päls suger:

den jackan var hemsk.. jag har visserligen en pälsjacka men de djuren dog för över 40 år sedan för jag hittade den i mormors källare och anser inte det helt ok att ha på den eftersom annars dog de i onödan.... vad tycker du?


Svar: Jag är helt emot att man köper päls, även om man vet att just den räven inte lidit, eftersom man stödjer industrin i sig. Second hand är väl ungefär samma sak, men det mindre hemska av två onda ting. Dock vet jag inte riktigt med ärvda grejer, men stödjer ju inte industrin rent ekonomiskt, men du stödjer ju modet i sig som gör att flera kanske köper dem. Men man behöver ju inte överdriva, använd du din ärva pälsjacka, jag lovar att jaga dig om jag ser den på stan. Dock fungerar inte argumentet annars dog de i onödan. Visst djuret är redan dött och kommer inte att återuppstå, men genom att du betalar för det så gör det att fler djur kommer dödas.


Anonym om Stacey Keibler:

Man har vad man vill? bara för att just DU inte tycker det är snyggt betyder det inte att hon saknar stil? alla klär sig hur dem vill :)


Svar: Såna här diplomatiska kommentarer gör mig tokig. Hur kul skulle denna blogg vara om jag skrev  "personligen tycker jag inte att den här är superfin, men någon annan får gärna göra det". Inte särskilt rolig alls. Enligt mig saknar nämligen den människan i det inlägget stil, sen får du gärna tycka något annat. Och ja alla klär sig som dom vill. De är knappast så att jag går runt och skjuter folk på stan om de har på sig en jacka jag ogillar.


louice  om Nu för Amanda Berg för sjutton skärpa till sig!:

de får väl se ut som de vill?
Herregud dom vågar i alla fall sticka ut.


Svar: Herregud har jag någonsin sagt att man inte får se ut som man vill? Jag skulle också våga springa runt i trashiga kläder och transsmink, men jag har ingen lust, då JAG inte gillar den stilen.


Sen vill jag också säga tusen, tusen tack till alla snälla kommentarer jag får. Men fortsätt ifrågasätt också, jag vill ju inte har några Kenza läsare sm dyrkar marken där jag går ;)

pssst. Om det är något mer ni vill jag ska svara på, så skriv bara en kommentar.

Let´s dance

Såg ni Let´s dance? Jag har inte gjort det tidigare säsonger, men den här hade ju massa roliga deltagare. Knappt någon c-kändis så långt ögat nådde. Sen måste man ju såklart följa Blondinbella. Mina första favorit var Världens starkaste man Magnus, verkar skitmysig, var sinnesjuk grasiöst med tanke på att han är en jätte och sen var det väldigt underhållande att se hur han slängde runt med sin partner som om hon vägde ett mjölkpaket. Min andra favvo var Morgan Alling, trodde aldrig en "Kändis" av hans klass skulle ställa upp, en stenseriös skådis. Men kul att man kan bjuda på sig (Persbrandt detta är en hint till dig), sen var ha nockså grymt duktig och det var riktigt rörande att se hur tagen han blev av juryn fina omdöme. Men nog om vad jag tyckte. Vad tyckte ni om deltagarna? Och framförallt, om deras kläder? Här kommer ett urval av scenkläderna.


Kitty bar en fruktsallad.
Foto:Linus Hallsenius/TV4

Isabella var en indiskmagdansös/isprinsess korsning.
Foto:Linus Hallsenius/TV4

Min favvo Mrgon hade glittrig supertight skjorta med sjuttiotalskrage.
Foto:Linus Hallsenius/TV4


Magdalena Graaf skulle kunna gifta sig i sina scenkläder, hoppas hon gör det. Men Daniel da Silva. Jag kan ju omöjlgit vara den ända som hoppas på en fling mellan dem?
Magdalena Graaf. Foto: Linus Hallsenius/TV4

Elisabeht Höglund är en tant och klädde sig därefter. Fantasilöst och trist.
Elisabet Höglund och Tobias Karlsson. Foto: Linus Hallsenius/TV4

Laila Bagge var fransigt,glittrigt halvnaken. Imorgon kommer löpsedlarna skrika "BRÖSTCHOCK!"
Laila Bagge. Foto: Linus Hallsenius/TV4
(tv4.se)

Ologik i klänningsform

Jomen det här var ju en bra idé.

90106A1_SOMERS_S_B-GR_02.jpg

Mössmänniskan Kissie

Kissie påstår att hon inhandlat en ny mössa. Det tror jag inte på, jag tror bara hon har ritat i paint. Kissie avslutar med att hon inte är någon mössmänniska (möss som i mössa, inte mus), och vi är inte sena att hålla med...

(kissies.se)

Mindre bloggar förtjänar också uppmärksamhet!

Jag gillar variation i modet, och nu kommer jag antagligen få massa med banningar, men jag gillar inte den här "klä dig som en karl" looken. Den kan vara snygg men det finns ju gränser, som Agnyess går lååångt över. Därför gillar ajg den här tjejen som klär sig feminint, men inte mesigt. Att honkör less-is-more-looken som jag ständigt propagerar om gör ju inte precis att jag gillar henne mindre. Sussi heter hon och hennes blogg hittar ni här.


Svart kappa och brun väska som bryter av.
Och kolla in hennes hår, lockigt sval eller stram hästsvans är supersnyggt.
 

Klassisk svart-vitt blir aldrig fel.


Militärjackan funkar alltid, förväxla den dock inte med over-the-top-armejackor.
Dom är betydligt svårare att bära upp.

Rihanna


Det här ser bara jätte, jätte, jätte konstigt ut. Försöker hon se ut som en totempåle eller vad är grejen?


Indian

Ibland när jag tittar på outfit så är det enda jag tänker "Oj vad hon bara har satt på sig det där för att få uppmärksamhet". Bilden nedanför är ett klockrent exempel på detta.


(posh24.se)

Jag gillar er!

Kul med alla reaktioner jag fått angående att skriva om andra saker än bara mode. Har fattat att ni vill ha mest det, men även lite inlägg som någon så bra kallade "som en pause". Så nu blir det lite mer modeinlägg ett tag, men även lite seriösa inslag då och då. Vill påminna om att jag gärna skriver om mindre läsare också, så tipsa gärna om dig själv eller någon annan!

Hyllning till alla unga mammor

Eftersom jag klagar så mycket, så tänkta jag passa på att hylla en grupp som verkligen förtjänar det, nämligen de unga mammorna! Bloggare som Sabina - 16 år och mamma, Mamma Becka och ungmamma15 bevisar gång på gång deras kritiker fel. Det är fantastiskt att läsa om deras liv som unga kvinnor tillsammans med sina barn, jag läser dem ofta eftersom det är så facinerande att läsa om person i samma ålder som en själv som lever ett såpass annorlunda liv.

Dessa tjejer visar att det finns andra alternativ än att göra abort om man blir gravid i ung ålder, deras bloggar är beviset på att livet inte tar slut bara för att man blir mamma. De umgås med vänner, går i skolan och har massa projekt för sig "trots" att de har barn. Framförallt så är de ett levande bevis på att det inte är åldern som avgör om man är en bra mamma eller ej.


Amanda Berg

Har ni sett Amanda Bergs års resumé i bilder? Shit va snygg hon är, man vill ju bara äta upp henne!
(Ja, jag vet att jag skriver dålgia saker om henne. Så börja inte skäll på mig, allt är ju inte svart eller vitt, right?)





Paris ritar

Jag vet att ni tycker att jag är för elak ibland. Men det här kan väl ändå inte någon av er försvara? (Dock skulle jag kunna offar min högra hand för hennes hår)


Silikonbröst

Anledningen till att jag kom in på ämnet just nu, var för att jag gick in på en blogg som skrevs av en tjej som lämnat en kommentar här. Hon skrev att hon längtade tills hon fyllde 18 för att då skulle hon äntligen operera sin bröst. Hon fick medhåll från tre andra tjejer som skrev att de skulle göra exakt samma sak. "Nu ska vi bli så jävla snygga" tror jag en skrev. Och det är där problemet ligger. Om man operar sina bröst enbart för att man vill bli vacker, så gör ma ndet av fel orsaker. Att tro att man kommer få bättre över sitt utseende bara för att ens bröts blir större, är lika sant som att folk tror att när de blir smala kommer det att bli lyckliga. Det trodde jag själv. Idag vägar jag 7 kg mer än vad jag gjorde när jag var som smalast, och jag är betydligt mer nöjd med min kropp nu än då. Det handlar om att bygga upp sin självkänsla.

Tjejerna jämför operationerna med att sminka sig för att känna sig vacker, eller att bära en push-up BH för att få snyggare bröst. Det är som att jämför en massage med hjärtkirurgi. Du sätter ju in något i din kropp som är hetl onaturligt. Smink tvättar du bort på kvällen, och BHn kan du ta av. En bröstoperation går inte att göra ogjord.

Jag har total förståelse när en vuxen kvinna,som tänkt igenom beslutet, vägt olika alterntiv mot varandra, låtit kroppen utvecklas i lugn och ro, samt är nöjd med sig själv i övrigt, väljer att operera sina bröst. Men som 18 åring tycker jag inte att man är redo att ta det beslutet, kroppen är inte ens klar då! Dessutom tror jag inte alla förstår vilket stort ingrepp en bröstoperation är. Det är fruktansvärt smärtsamt, och många osm går från små till stora bröst får ständig värk i ryggen då kroppen inte är stark nog attt stödja brösten. Vad jag vet behöver dessutom implantaten förnyas runt var 10-15 år. Dessutom är det mycket svårt att upptäcka bröstcancer när man har silikon.

Jag vill förtydliga att detta är INTE ett text som kritiserar bröstoperationer eller de som gjort de. Utan jag tycker helt enkelt inte att det är rätt att en 18 åring tror att hon kommer bli lycklig bara hon går upp en kupa.


Jessica vann Big Brother och opererade sig för vinstsumman.
Idag har hon uttalat sig om att hon ångrar ingreppet, då hon har ständiga problem med sin rygg.


Glad påsk!


Ett påskägg som klänning?



Vad tycker ni om ni nya design föresten? Bloggar Gabriella har gjort den :)

Värst hittils

Fick den mest pinsamma kommentaren någonsing, jag antar att denna person driver, kolla bara på mailadressen lixom. Jag skulle kunna sitta och försvara mig mot det han skriver i de sista raden, men jag har högre tankar än så om mina läsare. Ni förstår nog själva att det här en människa som inte vet något om mig. Jag blir ändå upprörd, för att jag verkligen hoppas att tjejer inte tror att alla killar har denna uppfattning.
Och lilla vän, jag bor själv på "malmen" och jag har aldrig någonsin träffat på en kille med åsikter ens i närheten av dina. Trevligt att du verkar gilla skeppargatan, den ligger bara en bit från mig, men pojkvän bor faktiskt där. Vilket nummer bor du på?

stures  ([email protected]) om Mogi är pinsam:
det bästa som finns är tjejer som mogi, ingen kille tycker det är attraktivt med tjejer som legat med många, slapp fitta och allt som kommer med fnask. Det är många killar som trånar efter henne ute på krogen men hon avfärdar alla, gång på gång, men detta får oss killar att vilja ha henne ännu mer. Lycko hennes kille. En tjej som hon är högst i ranking här på malmen.

Tjejer som är kåta och bara vill ligga som du är förbrukningsvara. En tjej som mogi vill man ha som flickvän, någon orörd och svårfångad.


Jag ska vara ärlig mot er, mina fina, fina läsare. Det är sånt här jag vill skriva om. Min åsikter kring sex, politik, skönhet osv. Jag skulle älska att han en blogg fullt med inlägg kring det. Skulle ni tycka det var roligare med mer sånna inlägg, och mindre elakheter kring kläder. Självklart ska den avdelning också få finnas med, det är ju det som fått er alla hit :)

Men bloggen skulle blir lite mer What not to think istället för What not to wear hehe.

Vahina Giocante

Två ord. Dålig. Passform.

Video: Beyoncé - If I were a boy

Jag gillar hur den här videon leker med könsroller, vad som är okej för killar men inte för tjejer. Jag har alltid haft lite svårt Beyoncé av någon outgrundlig anledning, men den här låten gilllar jag verkligen.


Mogi är pinsam

Det här är egentligen off-topic, men jag känner att jag måste ta upp det här ändå. Jag är så, så trött på moralpaniken kring sex. Senaste idag skrev Mogi ett långt inlägg angående att hon inte vill ha en kille som legat med många, för att han har dålig moral. Att hon tycker det är sorligt med tjejer i 17 års åldern som legat med 20 pers, hon skriver att tjejerna bara gör så för att få bekräftelse. Som i alla texter som denna avslutar hon med att säga till tjejer att de aldrig ska känna sig pressade, utan låta killen få vänta.

Men om de inte vill de då? Tänk om man vill ha sex med en gång för att det känns så jävla rätt, eller för att man bara är kåt? Jag blir så förbannade på de som anser att sex är fult så fort det sker med någon man inte är kär i. Både tjejer och killar ska få ha sex hur de vill utan att någon kommer och anklagar dom för att ha dålig moral. Dålig moral är att sparka på uteliggare, tvinga folk till sex eller som Mogi tvinga alla att tycka som hon. Att vilja ligga med någon man just träffat gör en inte till en dålig människa. Visst finns det tjejer som ligger med killar för bekräftelse, samma sak med killar. Men de allra flesta gör det för att dom är kåta och tycker sex är härligt.

Många pratar om att det är killar som snacka om tjejer som slampor, men jag tycker de flesta som säger sånt är tjejer. Som Mogi. Som får tjejer som är kåta på någon dom inte är tillsammans med, att skämmas. För tjejer får inte vara kåta. Vi ska inte vilja ha sex, utan mest gå med på det efter några månader in i en relation för att vi måste. Och då ska vi bara vilja göra det i en rosa säng med blomblad utspridda, mjuk och försiktigt samtidigt som killen viskar käreksfulla ord i ens öra.

Mogi tycker att man inte ska ha någon brådska. Nej självklart ska man inte stressa sig själv till något man inte vill. Men om man vill så ska man faan inte vänta bara för sakens skull. Jag respekterar folk som känner att för dom är sex något som man bara har med en eller väldigt få personer, vad jag inte accepterar är när de försöker få folk som tycker annorlunda att skämmas.

Hon påstår även att killarna drar om man släpper till för tidigt, vilket väl är det största moderna myt kring sex som finns. Jag tycker inte att det stämmer ett dugg. Jag känner många par som har haft sex redan innan de blivit tillsammans, men nu har en seriös, långvarig relation.

Så nu ska jag berätta något lite personligt för er. Jag och min kille sen 9 månader tillbaka hade sex på vår första "dejt", flera veckor innan vi blev tillsammans på riktigt. Han respekterade mig inte ett dugg mindre för det. Ifall han hade gjort det, så hade han det misann fått MIG att tappa respekten för HONOM. Medeltidstänkande.

Så tjejer och killar här är mitt råd, ha sex när DU vill. Skäms inte för att du vill vänta, men inte heller för att du vill "tidigt". Gör det som känns bra för dig, och strunta i alla moraltanter.

Skäms Mogi!

Jag skriver inte bara om storbloggare

Jag har bestämt mig för attt börja skriva lite mer om mindre bloggarens klädstil. Man ska väl inte behöva vara Kenza för att få en diss av mig eller hur? Här är hur som helst en kille, som slipper det. Simon blandar hejvilt, och det blir riktigt bra. Vintage i kombo med märkeskläder och fynd från kedjorna är ju inte direkt en unikidé, men SImon lyckas skapa alldeles egen cool look. Här får ni några smakprov.

Stilrent svart
 

Skepparkavaj som bas, gör looken mer personlig med sjal i färg och vintagehattar.
 

Cardigan i kombination med t-shirt i tryck och ännu mer sjalar.



Vill du att jag skriva om dig eller någon du känner? Skriv en kort kommentar om din stil + din bloggadress, och vilken kategori jag kan hitta bilder.

Avundsjuka

Nåogt jag tycker är underligt, är att man idag inte kan säga något negativt om någon utan att bli anklagad för att vara avundsjuk. Jag förstår att man säga så om någon sitter och skriver negativt saker om någon annan liv. Men kläder? Om jag säger att det är fult att ha stövlar på sig på en filmpremiär så betyder det alltså att jag är avundsjuk för att jag inte får ha stövlar på en filmpremiär? Det går inte riktigt ihop...

Jag är inte avundsjuk på Blondinbella, jag skulle aldrig vilja leva det livet hon gör. Visst skulle jag vilja ha den makten hon har, men priset hon fått betala för framgången är för högt för mig. Att som 18 åring inte kunna vistas på offentliga platser, få dödshot och aldrig ha tid för vänner är inget jag strävar efter. Däremot beundrar jag henne, har följt henens blogg sen den startades och hon har inte alls haft någon kometkarriär som vissa påstår. Hon har jobbat hårt för framgången hon har.

Jag startade den här bloggen för jag tyckte att jag tycker modebloggar nuförtiden är så seriösa. Vilket är bra, jag tycker Elin Kling, Sofi och co är grymma, men det behövs någon som skojar lite också. Mode kan vara vackert, men det lämnar jag till proffsen, jag försöker bara underhålla. Och uppenbarligen är det att skriva negativa saker om andras kläder osm fungerar, varför skulle denna bloggen annars ha en hel del läsare, medan min vardagsblogg om mitt eget liv, tankar och åsikter inte har mer än högst 20 läsare om dagen?

Jag gillar att underhålla er, men jag försöker även slänga in åsikter kring skönhetsideal m.m i bloggen. Ska jag skriva mer om sådant tycker ni? Eller är innehållet idag bra som det är?

Hanna Fridén

Hanna må vara coolast i hela bloggvärlden, men inget kan försvara dessa byxor. Som tur är, så har Hanna ett ess i skjortärmen...



Hon drar ner byxorna och vips, där döljde sig en kjol och Hanna blir snygg som faan!


Följ min blogg med bloglovin

Sverige mest förvirrade bloggare - Natacha Peyre

Vad tror ni Natacha menar men den gär bilden? Antar att det är någon sexuell anspelning av något slag, men jag fattar fortfarande inte vad butskapet är... Sen borde hon sluta skriva i bilderna på Paint, det ser ju jäkla fult ut.


En stycke attack-pingvin

Sofia Farhman ser ut som en gul pingvin rustad för strid.


(bild Sofi´s snapshots)

Let´s dance har dåligt inflytande på Blondinbella

Inge har väl missat att Blondinbella ska vara med i Let´s Dance. Jag undrade med en gång hur Bella sklle hantera pardansens vanligtvis mycket tackykläder, det kombo med att Tv4 verkar använda blind stylister (som i Idol) har ju verkligen inte slutat väl i det tidigare säsonger av LD. Så här har hon sett ut de senaste dagarna. Vad tycker ni om stilen? Min personliga åsiktet är att hon är Moulin Rouge het i första outfitten, på gränsen till trashy på andra och konståkningsprinsessa på tredje. Om det itne blir värre än så, då lovar jag att lämna Bellas dansoufits ifred under säsongen.








Som en lök

Den här klänningen får mina ögon att svida på samma sätt som när man skär lök. Hade samma problem med  Kelly Rowlands klänning som några av er kanske minns. Vet att de är som att välja mellan pest eller kolera, men vem av damerna bar den bäst?


(bild people.se)

Funderingar kring Kissie

Ibland undrar jag om Kissie verkligen är en riktig person. Bilderna på henne kan man ju vifta bort med att hon säkert photoshoppar dom, men filmerna? Jag betivlar att hon skulle skulle lägga pengar på att retuchera dom. Det här säger jag inte för att vara elak, utan bara för att jag inte förstår hur man kan vara så lika en barbie. Hur gör hon?!

Om jag var 5 år, så skulle Kissie vara min favoritdocka.


Well done: Petra/Shecity

Jisses vad vacker och stilren denna tjej är. Platinablondt hår ger nästan alltid en fjortislook (Kissie), men Petra ser bara så jävla snygg ut. Sen tycker jag alltid det är skönt med modebloggare som behöver hävda sig själva genom att klä sig så extravagant hela tiden, utan kan klä bära upp en klassisk, enkel look mellan varven också.

a 

a
a 


(bild shecity.bubbleroom.se)

3 personer jag aldrig kommer skriva något negativt om

1. Tyra Banks
Hon är alltid fierce. Dessutom skulle min vän Simon döda mig om jag skrev ett enda ont ord om henne, hon är hans gud.




2. Britney
Jag har alltid försvarat Britney hur tokig hon än vart. Hon har vart min barndsomidol och jag tycker fortfarande att hon är grym. Hon må klä sig illa, men tycker folket har hånat henne tillräckligt, så hon klarar sig nog utan min kritik. (Okej jag erkänner ett inlägg har jag skrivit när hon hade en för liten klänning, men det gör jag aldrig om.)

Stjärnspäckat på MTV Video Music Awards 2008


3. Nicole Richie
Älskar hennes stil, och tycker det är beundransvärt hur hon gått från knarkade Paris-hangaround till stilsäker mamma.

 

(bild babble.com, posh 24.se)

Carolina Gynning

Carolina må ha lämnat "skandalbartuneringen", "nakenchocker" och "sexattacker" bakom sig. Men den här klänningen skriker bara dokusåpa.


(bild stureplan.se)

Blondie

Här måste ljuset fallit fel på vår allas favorit Blondinbella, tycker inte bilden gör henne särskilt rättvis. Kritvit i ansiktet och Kissie hår, som sedan blir gulbrunt i topparna. Vi vet ju alla att sådana hemmablondering skulle hon hellre dö än att göra.


(bild stureplan.se)

Phoebe Price

Beviset för att rött och rosa inte går ihop.
Skådisen Phoebe Price chockar i rosa!
(bild posh24.se)

Tusen tack

Fick nyss en kommentar av en gullig läsare som berättade Tyskungen som  sitter med i juryn till Aftonbladets "Stora Bloggpriset"  har nominerat lilla mig! 

Blev skitchockad, kommer ihåg att jag skrev om min blogg när han efterlyste bloggar att analysera, men när inget hände efter några dagar så glömde jag bort det hela. Just att Tyskungen nominera mig tyckte jag var extra kul, eftersom jag tycker hans blogg är skitbra. Får inte upp länk fältet, men gå in på Tyskungen.se så kan ni själva se. :)

Hur töntigt det än låter så känns det lite som ett erkännande. Denna blogg har bara vart igång i ca en månad, dock har jag skrivit min vardagsblogg i 1½ år , men den var uppenbarligen inte lika intressant som denna haha. Jag går journalistiklinje på gymnasiet och har älskat att skriva sen jag var lite, så då kanske ni kan förstår min lycka även om det "bara" gäller nominering. 



Skrev förutom om ni tyckte jag skulle röja min identitet eller inte, men tog bort den förfrågan. Någon undra om jag ville ut i rampljuset, och svaret är faktiskt nej. Hatkommentarer á la Kissie och Blondinbella vill jag verkligen inte ha varje dag, jag är alldeles för känslig. Så jag fortsätter hålla mig hemlig ett tag till.

Kenzas nya tatuering

Känns det inte bara så jävla onödig? Om man ska göra ngåot, så gör det ordentligt, det där lilla hjärtat skulle am nju kunna fylla i min märkpenna någon gång i veckan tills man tröttnade... Men antar att det är något hon och Teo gjort tillsammans, vilket egentligen bara gör det hela ännu värre. Jag tror nämligen det betyder otur att tatuera sin älskade namn eller någon annan symbol. Sen kanske man kan chilla lite med att bestämma sig för att spendera resten av sitt liv med någon när man är 17, men det är ju bara min åsikt...



(bild kenzas.se)

Päls suger

En bomberjacka av päls? Långt ifrån en hit Vanessa Trump..

Donald Trump, Jr och Vanessa Trump axlar snart rollerna som Trump senior och Ivana?

?

Arvtagaren/wannbe-rockaren Cisco Adler med vänner försöker sända ett meddelande med sina t-shirtar, vilekt vanligtvis brukar funka rätt bra. Problemet är bara att vi verkligen inte förstår vad de menar med FUCK BLOW.

Vad tror ni Cisco försöker säga oss?


Cisco Adler lägger in en stöt på Lydia Hearst?

Shakira

Jag hade kanske kunnat acceptera den här klänninge om det inte vore för den guldiga kanten och rosetten, där rinner min bägare över.

Shakira släpper fram djuret i sig!

Stacey Keibler

MAN HAR INTE STÖVLAR PÅ RÖDA MATTAN!
Speciellt inte i kombination med en skitful tunika från Indiska samt en buktalardockas hatt.



Video: Flo Rida feat. Will.I.Am - In the ayer

Försök att se på den här videon (eller lyssna på sången för den delen) utan att skratta. Den som klarar det får ett pris. Det är nästan i samma pinsamhets grad som Heidi. Snacka om att försöka vara skitnödigt cool. Flo Rida ska nämligen göra allting på ca 3 minuter; dansa, ha massa tjejer dansar och visar rumpan, vara rik men samtidigt råna en bank. Logiken är på hög nivå som ni märker.

Regissören till den här skiten borde aldrig mer få jobba. Och vad faan är ayer för något? Air heter det dumhuvud. Typiskt amerikanska artister att skriva om ord/grammatikböcker, typ som Timbaland i "The Way I are".



Well done video: Shayne Ward - No U hang up

Ni får tycka jag är hur cheesy ni vill som gillar den här låten, men jag älskar den och det står jag för! (Där ser ni som påstår att jag inte står för mina åsikter eftersom jag itne visar mig på bild.)

Dessutom är videon grym! Väldigt få arister lyckas göra sexigt, pirrande videon utan att det blir tacky. Tycker den förmedlar passion och kärlek på ett väldigt vackert sätt. Att sen producenten har slängt in väldigt odiskret produktplacering för Nokia är något jag kan leva med.


Klingan

Klingan är i fixartagen, kedjorna har hon nämligen själv hängt över skorna All heder till hennse uppfinnesrikedom, och mod. Om jag hade dom skulle jag spendera hela kvällen med att oroa mig för att kedjorna skulle trassla in sig i varandra. Själva skorna är ju skitsnygga, men kedjorna... I ena stunden tycker jag att dom är skitcoola, och i andra bara... blaaah. Beslutsångest. Vad tycker ni?


Hattifnatt

Bilden är från Sex and the City premiären i London (varför lixom? Både filmen och serien utspelar ju sig i New York.) Och ni vet ju hur galna engelskmän är i sina hattar, speciellt överklassen. Här verkar SJP vill vara en i klubben genom att sätta en gigantisk ananas på huvuvd.


En fråga till er

Jag har fått en hel del kommentar angående att folk är "läskigt smala" "sjukligt smala" och t.o.m "äckligt smala". Vad tycker ni om det? Är det okej att skriva så om någon verkligen ser sjukligt smal ut, eller ska även dessa kommetnarer raderas?

Jag vill som sagt motarbeta onaturliga ideal. Men samtidigt så ksulle jag aldrig godkänna en kommentar där det står "äckligt fet". Så nu lämnar jag det till era kära läsare, på vilket sätt känns det okej att kommentera kroppar, utan att det blir elakt?



Update: Någon skrev nedan att man borde få skriva att någon var tjock eller smal utan att jag radera kommentaren. Men som jag skrivit tidigare så accepterar jag inte kommentarer kring folks kropp. Det är person angrepp i min mening.

Jag kan göra undantag när de ni läsare skriver saker om t.ex Victoria Beckahams kropp, men då saker som "hon är för smal" och liknanade. Det är inget fel på att vara smal, men tycker det är rätt uppenbart när folk drar det för långt. Då ser jag det snarare som något positivt att ni läsare reagerar, de tyder ju på att ni har en vettig kroppsuppfattning.

Selena Gomez

Ett jeansmonster har kräkts på Selena Gomez. Måste dock ge hennes eloge för hennes nytänkande, jag tror aldrig någonsin någon ens kommit på tanken att bära en byxdress över ett par byxor.


Keep it simple

En mycket konstig trend har börjat sprida sig i High-fashion kretsarna, nämligen vackra chiffongklänning med bilder ner till. Ni vet den där schackfärgen tomtenissarna målar i Kalle Ankas julafton? Det ser ut som man toppad klänningar i en sån färg, fast men rosor istället för schakmönstrat. Jag säger som jag alltid gör. KEEP IT SIMPLE!




Molly Sims

När inte ens Molly Sims kan bära upp en tigerkaka i håret så står det väl rätt klart att olikafärgade slingor aldrig blir bra.


DOs & DON'Ts: Glitter och chiffong

Do: Gör det enkelt och blanda inte ihop matrialen för mycket. Dela upp det i två delar, som Ashley Tisdale och Amanda Bynes. Tight upp till och "flowy" nertill.

 


DONT: Variera passformen för mycket, som Naomi Campbell. Slappt, tight, slappt och remsor av glitter funkar inte.


Hjälp mig att bestämma mig: Whitney Port

Anledning till att Whitney ser ut så här är för att:

a. Hon anammat den svenska kulturen och firar midsommar
b. Hon har blivit hippie.
c. Hon är bara så jävla cool.


Tack och hjälp

Jag blir så glad över era reaktioner, kul att så många gillar bloggen. Nu känner jag mig inte lika elak längre haha. Någon nämnde att jag sa hur folk ska klä sig. FEL, jag säger hur folk inte ska klä sig.

Någon annan reagerade angående inlägget där jag skrev att Amanda Berg såg ut som en transa, självklart sytar jag inte på utseendet eller kläderna utan sminkning. Amanda är ju en skit vacker tjej!

Till sist. Oskar som skrev att min design va sådär, jag håller helt med dig! Den suger, men jag är för dålig på HTML för att fixa till den. Om någon vänlig själ känner för att hjälpa mig så hör jättegärna av er.

Vanessa eller Paris

Jag gillar verkligen den här klänningen, tycker det är supersnyggt med ringning på sidorna. Personligen tycker jag att den är snyggast på Vanessa. Paris ser bara överstylad ut. Håller ni med eller inte?


Whitney Port

En gammal bild på Whitney. Ett tecken på att alla fashionistas måste göra några misstag innan dom hittar sin stil. Whitney gick igenom en ha-så-konstiga-saker-som-möjligt-i-ett-försök-att-ha-en-egen-stil-fas. Outfitten nedanför är så underlig att jag inte ens vet vad jag ska börja. Halvmagtröja i flolie + mormorskjol. Bara en av plaggen ksulle varit en katastrof.


Mer svar på tal

Jag har fått några få kommentarer angående att jag är elak och dessutom feg att för att jag är anonym, för att jag inte "står för den jag är". Jag skulle kunna skriva vad jag heter och visa en bild på mig, men det är inte att stå för vem man är för mig. Det är bara vanlig information.

Jag tycker inte heller att jag har någon anledning till att skriva om mig själv, då min blogg inte handlar om mig personligen utan om kläder. Att folk tycker att jag är elak mot människor gör faktiskt lite ont. Jag tycker inte utseende har någon speciell betydlighet, däremot är det kul att kolla på folks kläder. Så försök att se det så. Jag nämner inte någonstan något negativt om hur folk ser ut, enbart vad dom har på sig.

Jag blir jätteupprörd när jag läser kommentar som "det där är fult för att hon är tjock" eller "hon bär det bäst för hon är smal". Det är inget jag uppmuntrar till, och det ska ni ha väldigt klart för er, jag tar t.o.m bort de kommentarerna, just för att det inte har något med min blogg att göra. Jag har skrivit det förut, men tyckte det var lika bra att nämna det igen. Jag skriver enbart om folks kläder, inte hur de ser ut. Ändå gången jag skriver något kring kroppar är när någon har opererat sönder sig, och då skriver jag mer om att de var så snygga innan de tog till kniven, och att det är synd att de inte var nöjda med sig själv.

Men jag tänkte ändå fråga er. Tycker ni verkligen att jag är så elak, eller lyser ironin igenom mina inlägg?

p.s. Vet ni vad som är lite roligt? Personen som skrev att jag var feg som var anonym, har själv skrivit ett flertal kommentarer, under olika namn. Så vad vill du att jag ska kalla dig, Sofia, Lisa eller Linn? Snacka om att kasta sten i glas hus. Du borde kanske tänkt på att jag ser din ip -adress? Hihi, skrattar bäst som skrattar sist.

Lindsay eller Kylie?

Den här klänningen är helknasig, men jag gillar den. Vem såg snyggast ut i den tycker ni?


Oprah

Oprah är både vacker, skitcool och en av världens mäktigaste kvinnor. Men den här illasittande klänninge får henne ändå att mest se ut som en tomat.


Posh

Jag har egentligen inte något emot outfitten, jag tycker t.o.m att den är snygg. Däremot så blir jag lite orolig över Posh ansikte. Det är större än hela hennes överkropp, här måste väl något skojare vart framme och photoshoppat. Eller vad tror ni?


Svar på kommentar

Anonym om Klingan:
Efter att ha kollat igenom samtliga av dina inlägg i denna kategori är det dags att kommentera...
Varför inte bara säga "Kan inte Sverige bli så mainstream som de bara är möjligt... så att alla går omkring och ser likadana ut och vi SLIPPER denna skit som kallas mode?!"
Det är ju i princip så det är. Du dissar allt utan det som klassas som "normalt"..
Tänk om INGEN stack ut. Fan va tråkigt :P

Och du hatar allt som heter rock'n roll märker jag.
Sotiga ögon, trasiga strumpbyxor, skinn (aaalraaaajt StinaLees kompis var igen hit ;) Haha!) och nitar.
Alla har olika smak. Och det behöver inte betyda att vi andra går på droger för att vi tycker det är snyggt....

Ne jag gillade inte Stinas 90-tals comback och Englas randiga strumpisar heller, men ja... ja tror de försöker vara orginella och egna och det är ju ett steg på vägen.

Menmen... fortsätt lovorda mainstream. Non of my buisness accually. Var bara tvungen att låtsas som det var det. Men nu ska jag tillbaka och kolla vidare på Amanda.
That girl rocks ;)

Ps. Denna outfit är sjukt snygg! :)



svar: Jag tycker visst det är bra med en unik stil, men det är ganska svårt att skriva roliga kritiska inlägg om någon som står i jeans och t-shirt, därför blir de ofta om dom som gått "over-the-top". Jag tycker inte Amanda har någon speciellt egen stil, det hon har på sig finns överallt. För mig är rock en muskstil, inte ett sätt att klä sig. De du kallar rock, ser jag mer som trashigt. Jag tycker helt enkelt att det är underligt hur det kan bli trendigt med att ha söndriga strumpbyxor. Och det är ju knapapst något unikt att ha det, eftersom varenda modebloggare hyllar den looken.

Stina-Lee och Engla har fått en diss var, alltså lär ju jag inte tycka sådär jätteilla om vad dom har på sig eller hur? Varför försvarar du inte Kissie eller Mogi som jag skrivit ett flertal gånger om istället? Ifall du kollar på min kategori Well done! så ser du några outfit som jag hyllat, vilka jag inte tycker alla går under bemärkelsen mainstream.

Sedan har jag gjort det till min uppgift här i bloggvärld att slå hål på allt hyllande av saker bara för att man måste. Man "måste" tycka Amanda Berg och Engla är gudar, man "måste" älska stentvättade jeans bara för att Klingan och Farhman har det.

Men jag måste erkänna att jag ändå är glad över din kommentar, för om du tagit dig tiden att läsa stora delar av bloggen och även skriva en lång kommentar så måste du ju tycka att den är något intressant.

All kärlek Li

p.s. Jag tycker nitar är skitsnyggt, men Klingan hyller det i varannat inlägg vilket har gjort mig lite mätt på nitisar, iallafall hennes kreaktioner.

Jessica och Paris

Jag gillar inte djumönstrat något särskilt, men något jag verkligen hatar är när man dessutom gör det i en annan färg än vad djuret har. Det finns för faan inga rosa leoparder! Jag vet att det är svårt att välja mellan två onda ting, men om ni var tvungna, vem skulle ni säga bar den sämst?




JAG GÖRS INTE I ROSA!

Nu för Amanda Berg för sjutton skärpa till sig!

EXTREM TRANSA-VARNING!


Bra idé, dåligt utförande

Jag förstår verkligen hur Ashlee tänker, hög kjol med sexig bustier är inte alls en dålig idé, men det blev fel när hon väl klädde på sig. Med kjolen så högt upp ser det ut som att hon har en bh som topp.


(bild people.com)

Well done: Paris Hilton (?!)

Drottning av dålig smak har bärt ett par väldigt fina långklänningar på senaste tiden. Eftersom Paris bara verkar använda ett plagg en gång, så tar jag gärna över dessa snyggingar. Men väskorna kan hon behålla, dom är fortfarande skitfula.

 

Natacha Peyre

Beviset på att en utvikningsbud förblir en utviktningsbrud, rent stilmässigt. Trots försök till förbättrning ramlar Natacha som vanligt tillbaka i dokusåpa stilen. Superkort, superurringad och dessutom delvis genomskinlig klänning. Det blir bara för mycket av det goda helt enkelt.


Så förutsägbart

Denise Richards gör sitt bästa för att uppnå den ultimata barbielooken.

Söt klänning!


Katrins utvik

Om man tvunget ska vika ut sig, så far man väl ändå göra det på ett fint sätt. Att ställa sig i en bikini där ena bandet åkt ner och klämma sin stackars bröstvårta till döds är varken sexig, classy eller snyggt.





Update: En läsare skrev att det fa är ett körsbär hon håller fram bröstet. Jag misstänkte det också, men våga inte skriva det ifall folk skulle se det som en förolämpning mot folk med stora bröstvårtor...

Gott nytt år!

Blev inga inlägg igår, utan jag tog ledigt från bloggen vilket jag tänker göra idag också. Men imorgon återkommer jag med en massa nya elakheter hehe. Gott nytt år på er!


RSS 2.0