Mogi är pinsam

Det här är egentligen off-topic, men jag känner att jag måste ta upp det här ändå. Jag är så, så trött på moralpaniken kring sex. Senaste idag skrev Mogi ett långt inlägg angående att hon inte vill ha en kille som legat med många, för att han har dålig moral. Att hon tycker det är sorligt med tjejer i 17 års åldern som legat med 20 pers, hon skriver att tjejerna bara gör så för att få bekräftelse. Som i alla texter som denna avslutar hon med att säga till tjejer att de aldrig ska känna sig pressade, utan låta killen få vänta.

Men om de inte vill de då? Tänk om man vill ha sex med en gång för att det känns så jävla rätt, eller för att man bara är kåt? Jag blir så förbannade på de som anser att sex är fult så fort det sker med någon man inte är kär i. Både tjejer och killar ska få ha sex hur de vill utan att någon kommer och anklagar dom för att ha dålig moral. Dålig moral är att sparka på uteliggare, tvinga folk till sex eller som Mogi tvinga alla att tycka som hon. Att vilja ligga med någon man just träffat gör en inte till en dålig människa. Visst finns det tjejer som ligger med killar för bekräftelse, samma sak med killar. Men de allra flesta gör det för att dom är kåta och tycker sex är härligt.

Många pratar om att det är killar som snacka om tjejer som slampor, men jag tycker de flesta som säger sånt är tjejer. Som Mogi. Som får tjejer som är kåta på någon dom inte är tillsammans med, att skämmas. För tjejer får inte vara kåta. Vi ska inte vilja ha sex, utan mest gå med på det efter några månader in i en relation för att vi måste. Och då ska vi bara vilja göra det i en rosa säng med blomblad utspridda, mjuk och försiktigt samtidigt som killen viskar käreksfulla ord i ens öra.

Mogi tycker att man inte ska ha någon brådska. Nej självklart ska man inte stressa sig själv till något man inte vill. Men om man vill så ska man faan inte vänta bara för sakens skull. Jag respekterar folk som känner att för dom är sex något som man bara har med en eller väldigt få personer, vad jag inte accepterar är när de försöker få folk som tycker annorlunda att skämmas.

Hon påstår även att killarna drar om man släpper till för tidigt, vilket väl är det största moderna myt kring sex som finns. Jag tycker inte att det stämmer ett dugg. Jag känner många par som har haft sex redan innan de blivit tillsammans, men nu har en seriös, långvarig relation.

Så nu ska jag berätta något lite personligt för er. Jag och min kille sen 9 månader tillbaka hade sex på vår första "dejt", flera veckor innan vi blev tillsammans på riktigt. Han respekterade mig inte ett dugg mindre för det. Ifall han hade gjort det, så hade han det misann fått MIG att tappa respekten för HONOM. Medeltidstänkande.

Så tjejer och killar här är mitt råd, ha sex när DU vill. Skäms inte för att du vill vänta, men inte heller för att du vill "tidigt". Gör det som känns bra för dig, och strunta i alla moraltanter.

Skäms Mogi!

Kommentarer
Postat av: anna

word!

2009-01-08 @ 00:38:24
URL: http://annaelite.blogg.se/
Postat av: Sabina - 16 och mamma

kikar in och måste säga att jag fastnat i din blogg, vet inte riktigt varför men den fick mitt intresse - helt klart!

Just därför tänkte jag lägga in dig på blogglovin så detta är inte det sista du hör ifrån mig! ;D

Kram!

2009-01-08 @ 00:44:37
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har också fastnat för din blogg :) En skön blandning av dina dissar av outfits, "Well done" och inlägg som detta med Mogi. Bra!

2009-01-08 @ 01:26:29
Postat av: NomanBates

Bra skrivet! Läser din blogg varje dag :D

2009-01-08 @ 10:54:02
Postat av: michaela

kunde inte hålla med mer!! SÅ bra inlägg!! Du har så ¤#"&% rätt

2009-01-08 @ 12:05:25
URL: http://michaeala.blogg.se/
Postat av: stures

det bästa som finns är tjejer som mogi, ingen kille tycker det är attraktivt med tjejer som legat med många, slapp fitta och allt som kommer med fnask. Det är många killar som trånar efter henne ute på krogen men hon avfärdar alla, gång på gång, men detta får oss killar att vilja ha henne ännu mer. Lycko hennes kille. En tjej som hon är högst i ranking här på malmen.



Tjejer som är kåta och bara vill ligga som du är förbrukningsvara. En tjej som mogi vill man ha som flickvän, någon orörd och svårfångad.

2009-01-08 @ 12:46:06
Postat av: Tezz

Så jäkla bra skrivet! Håller med om varenda rad!=) Blir så trött på moralkärringar som Mogi! Suck säger jag bara... Och en sak till "stures": Alla killar tycker inte som du! Haft två långa förhållanden, ett på två år och ett på tre år med killen jag är sambo och har barn med nu. Båda dessa relationer började med ett "one-night-stand"! Detta är riktigt bra killar som respekterar mig till 100 procent, så det så!

2009-01-08 @ 13:28:45
Postat av: Linn

Som Anna sa: WORD!

Blir så jävla irriterad på Mogi som tror att hon är bättre än alla andra.

2009-01-08 @ 13:50:30
URL: http://linnsanberglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså din blogg är ju bara för grym :D

2009-01-08 @ 14:11:00
Postat av: J

Inte för att det här egentligen har så mycket med ämnet att göra men jag tycker att det är mer oattraktivt med bedrägeri/stöld...hostmogihost

2009-01-08 @ 15:28:04
Postat av: Inah

Jag håller med i det du har skrivit, tycker att varje kille och tjej ska kunna ha rätt till att ha sex när dom vill och med vem dom vill utan att bli dömda av allmänheten.. tycker inte man ska gå o kalla en tjej som vart me 5+ för lätt, alla gör vi våra val i livet. Jag bestämmer själv hur jag vill leva, ingen annan bestämmer åt mig... vill man vara oskuld så ska man kunna vara det och vill man ligga me 10-20 personer ska man kunna göra det också, som sagt de är var o ens kropp o de är var o ens liv... ingen har rätt o bestämma va man ska o inte ska göra... sen tjejer som spelar svåra e oftast dom "värsta" menar inte nu direkt Mogi för jag vet inte ens vem människan är.. men det är så oftast ;) ha de bra

2009-01-08 @ 15:34:30
Postat av: Victor (jag bor också på malmen, oooooooh)

Stures, du är en sån jävla pajas.

Hej Hej, det är jag som är pojkvännen.



Stures, du verkar så jävla dum. Du tycker säkert du är skithäftig eftersom du bor på "malmen" och hänger väl då på stureplan. Uppenbarligen gör detta dig lite finare då du t.om använder dig av små slangord som "malmen", sen att använda ord som fitta och slapp i en sammanhängande mening, det strider helt mot den lilla image du försöker bygga upp. Det är högfärdiga jävla pajsar som du som ger oss östermalmsbor ett dåligt rykte.

Och jag är fan inte förvånad över att det har blivit så, när man löper risken att springa in i små idioter som du som inte tvekar att klämma in "malmen" i en mening bara för att poängtera att du bor där? Jag hade nu kunnat börja vråla om att jag också bor där, och därmed försöka sätta mig över dig på nått sjukt sätt, problemet är att vart du bor har inte skit med saken att göra. Det är skumt hur en sån liten referens till hemkvarter kan råna ett textstycke på den lilla värdighet och poäng den hade.



Tycker du ska ge fan i att säga till folk hur dom ska sköta sina liv. Blir så jävla förbannad på såna som dig, hoppas du driver.

Om inte, må lopporna från tusen kameler hemsöka edert könsorgan, så att du aldrig får röra en kvinna igen.



Mvh

2009-01-08 @ 17:28:14
Postat av: elin

Det är inte alltid jag håller med dig om vad du tycker är snyggt/fult när det gäller mode, men när det kommer till synen på sex håller jag med dig på alla punkter!



btw, jag och min pojkvän hade sex på vår första "riktiga" dejt, vi hade känt varandra i en veckas tid och vi har nu varit tillsammans i 2,5 år.

2009-01-08 @ 18:48:06
URL: http://elinwrites.blogg.se/
Postat av: Josefine

Först: HAHAHA!

Tyckte det var en härlig kommentar av Inah att "om man vill ligga med 5+", lilla gumman. Jag hoppas att alla som varit singlar i i ca tio år, 16-26 år har legat med minst 50+ (med kondom :)) annars är det ju bara ovärt att ens vara singel :) Kalla mig gärna slampig, men din sexualdrift besrämmer inte om du är e bra människa eller inte.



Jag är, som ni förstår, helt för sex innan äktenskap å förhållande å allt. Man måste ju provköra bilen innan man köper den!

Jag menar, tänk att du har en underbar partner. Ni väntar med sex. Men när ni väl gör det... Där sket sig allt. Han/hon är dålig, ni har ingen kommunikation, allt är äckligt och hemskt. Du känner dig inte ens tänd.

Ett lyckat förhållande?



//Josefine

2009-01-09 @ 23:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0