Den vanliga Katy är tillbaka

Jag vet att Katy Perrys Hello Kitty-look egentligen är för jävlig. Men jag sätter den under Well done ändå, mest för att det är så skönt att hon la ner tantstilen, som hon körde i några veckor, och återvände till sina vanliga, tokiga stil.

TOKIG!

84892101.jpg


TANT!


Gwynnie

Vad tycker ni Gwyneth passar bäst i? Den klassiska looken med rött läppstift och hår i en naturlig, vågig sidbena. Eller chic i superblond mittbena (självklart med matachande utväxt) med ljusa läpper och sotade ögon. Jag gillar den senare, fast hon ser mysigare ut i det första.


Lauren Conrad

LC passa grymt bra i sina lockar, luggen var en förjävlig idé. Hon ser mest svettig ut.
Jag tänker inte ens fråga vad ni tycker. Jag förutsätter att ingen kan uppskatta den stripiga looken.Emma Roberts

Som blond ser Emma Roberts ut som Ashley Tisdale, och som mörkbrunett Miley Cyrus. Jag röstar för att hon borde försöka sig på en mellannyans. Håller ni med, eller gillar ni håren nedanför?


Ashlee

Idag kör vi en hårspecial tycker jag!

På just dom här bilderna tycker jag att Ashlee passar bättre i rödbrunt än blondt, men annars gillar jag hennes ljusa docklook bättre. Håller ni med?

18

Jag fyllde 18 den 24 februari och har därför gett mig själv ledigt från bloggandet. Men kanske avslutar semestern ikväll. Puss på er.


Platt eller lockigt?

Platt eller lockigt, vad tycker ni Shakira borde satsa på?
Sen undrar jag var i hela friden människan har vart de senaste åren, har hon glömt att alla oss utanför Sydamerika månne?


Jag kan inte bestämma mig

Jag vet inte om jag älskar eller hatar den här klänningen, eller både och. Vad tycker ni?
Däremot är jag säker på vad jag känner angående hennes hår, det är helt fantastiskt!


(people.com)

Jag skriver inte om Rihanna och Chris Brown

Någon skrev en kommentar angående att jag borde skriva om bilden på den misshandlade Rihanna. Förlåt, men varför i helvete skulle jag göra det? "Nee hörru Rihanna det här såg inget bra ut, få ner svullnaden lite och på med mer rouge"? Jag skriver om kläder, inte skvaller. Självklart tycker jag det är förjävligt vad Chris Brown har gjort, men det kommer inte göra att jag publicerar bilder på en misshandlad kvinna, som hon dessutom inte har godkännt att de publiceras, utan de har läckts.

Värst på Oscarsgalan

Om det inte vore för den lång ärmen, så hade vi nog kunnat låta Frieda Pintos klänning passera.
Freida Pinto

Ett skrynligt silkeslakan som har allt annat än en smickrande form. Värdelös sminkning också.
Jessica Biel ser mest bakis ut.
Jessica Biel

Kort och gott. Konstigt.


Boring, boring.
Tilda Swinton

Jösses vilken krigsmake Alicia Keys bar. Vågar vi gissa på hur många timmar den tog att lägga?


Amanda Seyfride var ett paket. Det var inte snyggt.
Amanda Seyfried
(posh24.se)

Onej, inte Leighton

Den annars så stilfulla Leighton Meester ser ur som hej-kom-och-hjälp-mig. Jag älskar att Leighton är en av få fashionistor som vågar bära annourlunda färger, men det här är ju löjligt.


(people.com=

Larvigt

En stor hårig larv är krälar uppför Kates klänning...


(people.com)

Kimsan

En morgonrock med skärp till. Snyggt.


(people.com)

Därför ska kvinnor inte klä sig som män!

Mansmodet måste dö!


Krama mig

Varje gång jag ser Taylor Momsen vill jag bara ge henne en kram. Hon har ser så liten och skör ut. Du är 15, inte 35!


Jag har ett liv utanför bloggen

Hej bloggen. Jag är ledsen att jag uppdaterar så dåligt då och då, men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen. Jag tjänar inga pengar på bloggen, utan skriver enbart för att det är kul och för att göra er nöjda. Jag ska försöka bättra mig, men ni måste förstå att jag jobbar, går i skolan och umgås med min pojkvän och vänner precis som vilken 17åring som helst.

Förlåt och förklaring

Fick upprörda kommentar angående inlägget om Victoria Beckham och att hon såg ut som en tioårig pojke. SJälvkalrt var detta absolut inget påhopp mot smala. Jag tycker det är vackert med naturligt smala kvinnor. Och jag förstår hur jobbigt det måste vara att ständigt få läsa saker som "killar gillar egnetligen inte smala tjejer, utan kurviga". Det tror jag inte på heller, det flesta killar jag träffat på bryr sig inte så mycket om kroppsformer. Allt som inte är anorektiskt eller fetma är okej.  Det är en väldigt skillnad på att vara naturligt smal, och se ut som Victoria Beckham. Victoria har utstickande knotor och håligt ansikte för att hon har bantat så. Ungefär som en unga pojkar ibland kan se ut. Personligen så tycker jag att alla kroppsformer är vackra, det handlar inte om vikt eller fett, utan om vad som ser naturlig ut. Vissa "klär" i att ha smal kropp, andra i en kurvigare.

Men jag vill ändå be om ursäkt till er som tagit illa vid er. Jag borde uttryck mig tydligare. Det måste vara förjävligt att ständigt få frågan om man äter och ordentligt osv. Men det var alltså inget attack mot er, utan mot nerbantade Victoria. För hon är inte naturlig. Kolla bara på bilden nedanför, där är hon naturligt smal och ser hälsomsam. Det är uppenbart att Victoria, som hon ser ut nu, inte kan liknas vid er som är naturligt smala, utan hon är ett skelett.


(Modette.se)

Pella?

Sen tidigare har jag nämnt Blondinbella har vissa likheter med Pamela Andersson.
Men det här börjar ju bli löjligt. Kolla håret liksom.
Han måste vara väldigt trevligt den där Bobby, för han verkar ju vara allt annat än en bra frisör.


(blondinbella.se photobucket.com)

Vicky

Jag gissar på att Victoria Beckham inom en snar framtid kommer att ha fullbordat sin könstransplation.
Jag förstår inte varför en kvinna måste se ut som en 10 årig pojke för att vara vacker.

Djuraktivister störde Armanis lanseringsfest!

America Ferrera

Varför i hela friden gick America Ferrera med på att låta tidningen photoshoppahennes hår lilarött?Riktiga hårfärgen:

(gofugyourself.com uglybettytvshow.com)

Eva vs Lindsay

Eva Longoria-Parker äger Lindsay Lohan.
1. Lindsay sillisar ser helt tokiga ut när klänning är så långt ner (och jag, jag vet att de inte är äkta. Inside information you know), och
2. Henns strumpisar ser hel tokiga ut också. Om man tvunget ska ha svarta strumpbyxor till en pastellfärgad klänning, så måste de vara heltäckand och matta.

Håller ni med?


Moderaternas utspel

En smart läsare (tack jakob) satte mig in ytterligare vad förslaget innebar, så texten nedanför ser annorlunda ut än för en stund sen. Jag motsätter mig HELT från en stor del av förslaget. Att man ska kunna utvisa kriminella invandrare är för jävligt. Jag kan inte ens fatta att ett så stort och i många andra fall, vettigt parti, kan förslå det. Den lagen skulle verkligen säga till de som fått medborgarskap senare i livet "att ni är inte svenska på riktigt". Inte heller ska invandrare tvunget anta samma värdering som de flesta svenskar har, så länge man följer de svenska lagarna så ser jag inget problem.

Däremot så finns det inget, INGET, rasistiskt i att kräva att alla som bor i Sverige ska lära sig svenska. Det handlar inte om att vi tycker svenska är "fint", utan att de som inte kan språket, klarar sig inte i arbetslivet. I min förra skola var vår vaktmästare för sjutton utbildad civilingör i sitt hemland, men fick inget jobb som det här i Sverige. Självklart handlar det delvis om fördomar mot invandrare, men till största del för att han knappt kunde språket.

Det är snarare rastistiskt att inte pusha på och utveckla skolan för nyanlända. Att strunta i om svenska medborgare kan det officiella språket i landet de bor i, är inte att hjälpa de som flytt hit. Snarare stjälpa. För hur ska de kunna delta i samhället om de inte kan prata med folk. Men man måste  vara realistisk. Man kan inte kräva att någon som aldrig hört språket förut ska kunna det flytande på två månader, annars får de flytta härifrån. Inom något år borde man kunna göra sig förstod. Det är förjävligt att de ända som erbjuds nyanlända är en enstaka kurs i nybörjarsvenska. Minst 2 år borde man gå på kurser, för att kunna få så bra grunder som möjligt i de svenska språket.

Något annat man inte heller får säga utan att vara rasistisk, är att man är stolt över att vara svensk. Men det säger jag ändå. Jag älskar Sverige, jag tycker Sverige är ett helt fantastiskt land och jag är så stolt över att vara svensk. Det hoppas jag att alla i Sverige är, oavsett hudfärg eller ursprung.Update: Inlägget har ändrats efter en kommentar av läsare angående vad förslaget innehåller förutom svenska kunskaper.

Vanessa extraknäcker som Samara i "The Ring"

(dementstuff.com people.com)

Göteborg svar på Blondinbella, eller nja... typ

Jag har alltid vetat att Amanda Berg innerst inne är ond. Beviset på attt hon klubbat ihjäl någon med sin metalklump till halsband, finns på byxorna. BLOD! Några thoughs om hennes nya hårfärg föresten?


(amandaberg.bubbleroom.se)

Jag gillar dig ändå Farhis

Äntligen har alla råd att vara moderiktiga! Nu är det nämliga supertrendigt med rosa plastpåsar.
Om Farhman har sagt det, så måste det vara sant.


Soffipropp

Jag kommer aldrig, jag upprepar ALDRIG, acceptera moterknutta västen som trendig. Jag må vara ombytlig när de kommer till trender, men jag kan svära att denna är en jag aldrig kommer anamamma. Om jag ändrar mig lovar jag att aldrig mer klaga på Kissie (ser ni, jag ÄR seriöst).


(sofis snapshots)

Förvuxen fjortis

Kissie du är 17 år.
 Dags att sluta fylla ut bh:n.


(kissies.se)

Förvuxen fjortis

Kissie du är 17 år.
 Dags att sluta fylla ut bh:n.


(kissies.se)

Grön paljett

Hur får man ens på sig en sådan här klänning. Denna ser ju ännu obekvämare ut än den här.Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har mycket i skolan och annat.
Jag har helt enkelt inte tid ordentligt med bloggen. Men jag ska försöka skärpa mig.

Vicky

Snälla någon, förklara vad i hela friden Victoria Beckham har på sig?!


(people.com)

Maskerad?

Kims outfit ser verkligen ut som en maskeraddräkt, även om jag inte kan se vad hon är utklädd till. Vad tror ni?


(people.com)

Paljettoverall!

Egentligen borde jag hata den här outfitten, den är så långt ifrån less is more man kan komma, men JAG ÄLSKAR DEN!Tycker den är skitcool. Iochförsig tycker jag att allt Juliette Lewis gör är coolt, men ändå.

Fråga

Någon frågade om man jag får ta bilder hur som helst. Nej det får jag inte, egentligen ska man fråga innan man använder en bild från en annan sida. Men om alla mailade Blondinbella och bad om tillåtelse så skulle de ta väldigt lång tid. Därför har de flesta bloggare, tidningar m.m regeln att man måste skriva var bilden kommer ifrån. Jag försöker verkligen komma ihåg att alltid göra det, men det händer att jag glömmer. Då får ni gärna påminna mig.

Vem eller vad önskar ni att jag skrev om?

Nagelkonst

Det råder ju inte längre någon tvivel angående att Heidi och Spencer har egen paprazzifotograf som följer dem överallt. Så det behöver jag inte håna dem för. Däremot hennes nalgar, skitfåniga. Och det är inte första gången heller. Nagelkonst suger!
Väldigt söta naglar!
(posh24.se)

Attentionswhore!

För att citera en vä till mig; attentionwhore! Solange Knowles vill minsan ha lika mycket uppmärksamhet som syrran, och kör därför på allt från häststrumpbyxor till aliensminkning.


KRIG!

StinaLee - Victoriansk krigare


(stinalee.se)

Bella (eller Rosing, jag vet inte längre)

Vad tycker ni om Blekningbellas glasögon? Jag diggar dom faktiskt lite. Tycker pilotmodeller är ascoolt.
Dock är det väl lite fånigt att hon frågor om utsläppt eller uppsatt. Menar hon att hon alltid måste matcha frisyren efter glasögonen?

Kiss

Kissie har vart och handlat. Som vanligt missuppfattar hur man bör bära allt hon köper. Inbakade flätor i håret som ett band är superfint och bohemiskt, så det här hade ju kunnat funka. Istället bär Katten det som ett pannband. Resultat = En fantastiskt billig fjortislook.


(bild kissies.se)

Värst på Grammy

På begäran kommer här de som lyckades sämst med att stråla på Grammy Awards. Vem tyckte ni var värst?


Brooke Hogan gjorde sin bästa Victoria Silvstedh imitation.


Lisa Rinna ser för en gång riktigt classy ut, om det inte vore för skåran i axelbandet och den hög slitsen så hade hon faktiskt lyckats.
Men nu gjorde hon inte det. Ni ser ju själva hur bra resultatet blir när man sätter ett par ojämna sillisar i en assymetrisk skärning.


Bay Ling bar kort och gott godispapper.


Paula Abdul misslyckades totalt med sin gladiator/gudinne look.

Vanligtvis så vackra Leona Lewis floppade av samma anledning som Brooke.
Bär inget Victoria Silvstedh skulle köpt!

(posh24.se)

Gwynnie

Jag älskar verkligen idén till det här omslaget. Så stillfullt och enkelt, precis som jag gillar det. Men sen kommer Gwyneths shorts och förstör allt. Hon ser ut som mig en natt då jag glömt ta med sovkläder till pojkvännen och istället får ta hans kalsonger. Varken stilfullt eller enkelt, utan klumpigt och skitfult.


Linda eller Bella, välj själv 2

Linda Rosing. Classy as usual.
(Ser nu hur stort hennes bröst ser ut? Det är helt galet!)


Bella eller Rosing, välj själv

Den här outfitten ser ju riktigt fin ut. Vid första anblick. Sen ser man att hennes päls har ett huvud. Jag tror helt seriöst att personen som bär sånna där njuter av plågade djur. Varför skulle de ananrs ständigt vilja bli påminda om att de går runt med en levande pälsboll runt halsen. Ja och en sak till. Börjar inte Bella bli väldigt lika Linda Rosing?


Kim Kardashian

Den här klänningen är det väl egentligen inget direkt fel på. Men det känns bara så "den här köpte Blondinbella på StylebyStars". Typ.


(posh24.se)

WTF gånger 1000

Jomen det här var ju en bra idé. Verkligen. Smakfullt, välmatchat och bekvämt.


(gofugyourself.com)

Inte död

Jag lever. Oroa er inte. Uppdaterar imorgon

Amanda och Chung

Något tipsa mig om den här bilden och sa att Amanda Berg såg ut som en hora. Det tycker väl jag är lite att ta i. Men trashigt/tacky är det iallafall. Bilden hade kunnat bi snygg och cool om dom bara skippat strumporna, som ser ut att tillhöra en sjuksyster maskerrad outfit, och mössorna, som liknar en vit glammig brandmanshjälm.

Dock vill jag ge en superstor eloge åt tjejerna, det är inte vem som helst som vågar posa i underkläder.

Är han tillbaka?

Johan Palm, är det du?


(people.com)

Fergie

Fan. Just som jag börjat se Fergie som en riktigt classy lady, så återgår hon till sin gamla trash-Black Eyed Peas stil. Antagligen är det här något personligt, enbart riktat mot mig.


(people.com)

Forever 21

Enligt Aftonbladet.se så letar Forever 21 lokaler i Sverige, äntligen säger jag bara! Har alltid gillat deras snygga och prisvärda kläder, men aldrig köpt någon. Jag undviker att beställa saker som satjer som inte är svenska eller har skippning hit. Man vet ju aldrig hur hög tullen kan bli. Men förhoppnignsvis så kommer alltså butiker öppna här snart.


Dessa tänker jag köpa!Scarletts hår

Scarlett har haft massa olika hårfäger, och passar i det mesta. Utom denna nästan svart nyansen. Till hennes bleka hy blir det mest läskigt...Vilken färg tycker ni hon passar bäst i?
Jag gillar hennes vitblonda på den sista bilden.

 

(bilder people.com cm1.theinsider.com z.about.com koodos.com)

Katie

Katie Holmes klänning ser ut som julpynt. Dock är jag oändligt tacksam över att hon återgått till sitt gamla vanliga supereleganta hår.


(people.com)

Jag älskar dig ändå Drew

Jag har en enda förklaring till Drews look:Drew strosa glatt runt i sin lägenhet, invirad i sitt silkeslakan och känner sig sådär härligt naturligt. Plötsligt ringer mananger, Drew har totalt glömt att hon ska på premiär om en halvtimme. Hon klämmer sig i första bästa tråkiga svarta klänning, och glömmer att ta lakanet. Men tiden är knapp och hon hinner inte byta om. Så hon slänger sig iväg och hoppas att alla fashionistor går på "Jo men det här den senaste Dior, visste du inte det?" Varpå modetyckarna skakar sin små huvuden så snabbt det kan, i rädsla för att verka ute.(people.com)

Kissies riktiga ansikte

Oftast när man ser bilder på Kissies kan man inte förstå hur hennes hy kan se så bra ut när hon använder femtielva ton smink. Hon skulle lätt kunna förväxlas med en porslindocka, tillskillnade från andra med mycket smink som mest ser ut att vara nära att smälta. Men på bilden nedaför ser man verkligen vad alla lagrerna gör med huden. Hela hon ser ut att hålla på att krackelera.


Well done: Camille Bell

Camille Bell ser ut som abstrakt konstverk, och jag ÄLSKAR det!(Förresten lkära äsare, jag håller med er. Jag är mest irriterande när jag svarar på negativa kommentarer. Men jag har "jag-ska-ha-sista-ordet-sjukan". Ska försöka skärpa mig.)

Anonym återkommer

Anonym om Alla gör vi misstag:
"and who i am? that's one story i'll never tell" hahahahahahhaahhahahahahahahahahahaha asg! herregud, taget från gossip girl introt? du e patetisk, gå gräv ner dig eller nått o du kan verkligen ingenting om mode, finns det ens nån bild på dig här? bara quita pls! rak av dig o skaff ett jobb unge HEJDÅ!

svar: Japp jag har tagit insperation från Gossip introt. Om någon är patetisk så är det du som skriver som anonym och sen klagar på att jag inte har någon bild? Jag har flera gånger sagt att jag inte känner att det finns någon poäng med att visa bilder på mig, det säger ju ändå inget om vem jag är. Och det tänker jag inte sätta igång och tjata om, för det här är ju ingen vardagsblogg. Fokuset ska vara på vad jag skriver, inte på mig själv. Vissa håller med mig, andra inte. 

"bara quita pls! rak av dig o skaff ett jobb unge HEJDÅ". Jo du verkar ju intelligent haha. Om jag har ett jobb eller inte vet väl inte du? Men men. Tack till alla er andra mer smarta människor som kan hålla emd mig utan att göra bort er själva. Puss och gos på er!

Alla gör vi misstag

Den vanligtvis så coola Lady Gaga misslyckas totalt med en kjol som ser ut att ha tillhört en Spice Girl (väl varlfri) på 90-talet.


Driv med oss på rätt sätt!

Om man ska driva med Sverige, så får man väl ändå se till att de i sketchen pratar svenska och någon slags låtsastyska.


Varför utlandet fruktar svenska turister

Jag måste ju göra den här videon till en Well done, med tanke på vilken tur det är för oss lättroade att detta hamnade på band.


Kan man sitta i den där?

Ser inte den här klänningen extremt obekväm ut?

Kändisar trötta på alla prisutdelningar?

(www.posh24.se)

In your face biatch 2

Anonym om In your face biatch:
tycker att du borde visa hur du klär dig innan du kritiserar vad andra har på sig.

svar: Lite sten i glashus? Du borde visa ditt namn innan du kritiserar andra, annars är du ju lika feg som jag, right? ;)

Sibel

(Som ni läste i inlägget nedanför så kunde jag inte publicera detta inlägg då jag var tvungen att länka till en blogg jag ogillar, som tur va så hitta jag bilden på en annan blogg också. Tydligen fick den vara där, men inte på min blogg.
Då rycker ju ni coola läsare in och länkar till en annan blogg som har bilden. Men titta medan ni kan, det är väl bara en tidsfråga innan jag blir tillsagd igen. Rätt pinsamt att en storbloggare håller på att jaga min lilla blogg sådär.)


Gamla idoldeltagaren Sibel satsade på den klassiska polsk hora looken på Spotlife blogg fest igår. Så här får du den själv, i 3 enkla steg.

1. Ta en burk foundation och fördela jämt över ansiktet, hela burken bör användas!
2. Applicera ett orange foundation så ojämt som möjligt över dina kinder.
3. Leta fram din gamla målarlåda med pensel och dra över ögonlocket, less is more existerar inte, utan du ska ha nästa ända upp till ögonbynen.
4. Ta det som är kvar av målarfärgen och kladda på dina sönderplockade ögonbryn.

TADAAAA, nu är du redo att dejta Dennism! (om du är liten som Tummelisa dvs)


(bild http://calvinbozic.blogg.se)


In your face biatch

Endel kommentar jag får är så underliga, som den här:

Anonym om Klingan:
åh vad du irriterar mig ibland, du kan inte så mycket om kläder alltså lilla du!

svar: Vaddå "du kan inte mycket om kläder?". Nej när det kommer till tygsorter,tvättar och sömmar är jag inte sådär jätteinsatt. Är du?

Antagligen menar hon att jag inte kan modet. Nehe? Det är samma sak som när folk springer runt och gapar om att man inte kan något om musik bara för att man gillar Britney Spears istället för Kent. Det finns ingen bra eller dålig musik, bara olika smak. Samma sak med kläder. Jag vet mycket väl att det är jättetrendigt att det hon bär är trendigt, men jag måste väl inte gilla det bara därför eller hur?

För vad tråkigt det vore om varenda människa klädde sig som Elin, inte för att hennes stil är ful, utan för att då skulle ju alla se exakt likadana ut. Och det skulle ju göra hela modebuisnessen rätt ointressant, eller hur?Moralen får gå först

Jag publicera nyss en inlägg med en bild på Idol-Sibels sminkning, kort därefter hörde en person av sig och sa att jag skulle betala för bilden om jag inte länkade till var den kom ifrån. Men eftersom den kommer från en sida som jag inte vill skicka mina fina läsare till, så tog jag bort inlägget. Ska försöka hitta en bild någonannanstans istället. Hör gärna av er om ni hittar en, Sibel har svart målarfärg över halva ögonen om det är till någon hjälp.

Phoebe Price

Vår allas favorit Phoebe Price är lika moderiktig som vanligt.


(bild splash/gofugyourself.com)

KK

Kim Kardashian har våfflat lite av sitt löshår och fäst den på klänningen. Resultatet blev väl sisådär...


RSS 2.0