Kanske borde påpekat

Bloggaren Lily blev som tokig efter min inlägg om hennes inlägg om chihuahuor (pust). Jag vill påpeka att jag aldrig på något sätt skrev at Lily var en dålig hundägare vilket hon verkar tolkat det som, hon påstår att om jag läst hela hennes blogg skulle jag veta att "hennes hundar är hennes allt". Det är dom säkert. Men jag är inte bloggkommentorerna, jag skriver om enstaka inlägg med bilder eller kläder.

Tycker det är skittrist att behöva skriva en hel förklaring till ett inlägg, men eftersom jag inte har någon jätteläsare krets, och därför har tid att svara enskilt på kommentarer, så gör jag det. Hoppas Lily kan lugna sig lite nu.



Update: Detta skrev jag som kommentar (eftersom nu hävar Lily att det var enbart den hon tog illa vid sig av)

Postat av: what not to wear

men herregud, de ju hundar inga jävla väskor. vaddå "vilken är din favoritfärg".

2008-12-23 @ 20:32:21


Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jag skrev som sagt att jag förstod ironin i ditt inlägg, MEN du skrev en jäkligt onödig kommentar om just det inlägget också. Därför har jag svårt att se något roligt i det!

2008-12-24 @ 02:36:52
URL: http://lindaslya.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar: haha men ungefär? ;) Tråkigt att vi svenskor ska ha ett sånt rykte! Men när dom försöker med mig så går dom bet i alla fall ;) haha.

2008-12-24 @ 08:06:04
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Sofie

Haha vad tycker du om denna outfit då?;)

http://www.pause.se/2008/11/10/beyonces-outfit-pa-ema/



God jul :)

2008-12-24 @ 10:38:54
Postat av: Angelica Jansson

Jag jobbar även med att göra reklam för produkter så kallar mig därför modell. Men håller i övrigt med, glamourmodeller modellar sin egen kropp, och modemodeller försöker sälja en produkt. Vissa modemodeller blir dock så stora att även dom modellar sin egen kropp, sitt eget namn (läs t.ex. Naomi Campbell, Tyra Banks, Kate Moss osv osv). Men såklart finns det smarta och dumma glamourmodeller, liksom det finns smarta och dumma personer i alla skikt i samhället. Tack för din kommentar även om jag inte använder den bloggen. God Jul! Vänligen,



-Angi

2008-12-24 @ 13:37:10
URL: http://www.angelicajansson.com
Postat av: Julia - Rösta på Årets blogg

onödigt ja :P

2008-12-25 @ 13:05:06
URL: http://jsomijulia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0