Scarlett

Det är aldrig något positivt när din klänning har fått mer solljus än du själv.


Ljugis

Angelina Jolie brukar hävda att hon inte alls försöker se sexig ut. Jo tjena.

angievfcover.jpg

Vem i helvete är det här?

Känner Ashley Tisdale ens igen sig själv nuförtiden?


Well done: Cloe Sevingy

Vem utom Cloë vågar sig på en orange klänning? (Phoebe Price räknas inte) Hon bär dessutom upp den bravur, och lär oss att rosa och orange visst passar ihop.


Den mest bisarra vimmlaren i världen

Phoebe Price var med i någon amerikansk såpa för en massa år sedan, men springer fortfarande på röda mattan med jämna (korta) mellanrum. Jag tror anledningen är arrangarörerna helt enkelt facineras av hennes förfärliga stil och bara vill se vad hon ska hitta på här näst. Kändisarna måste gilla att gå på samma galor som henne, för hur fel deras stylist än gjort, så kommer de aldrig bli Worst Dressed så länge Pohoebe har ett finger med i spelet. Hon hänger ju med i de olika trender, men bara få helt fel sätt.

Phoebes tolking av:

Spets


Djurmönstrat


Transparent


Allt-i-en-färg


PaljetterTransparent igen

Är Agnyess stil egentligen en politisk fråga?

För idagen samhälle måste en kvinna tydligen klä sig som en man för att vara trendig.


Nicole Kidman

Ett klassisk "what-was-she-thinking-moment".


Konsten att krångla

Kan någon SNÄLLA förklara varför en vanlig snygg klänning inte räcker nuförtiden?! Varför ska stylistdjävularna jämt krångla till det så, som här när dom tvingat på stackars Charlize en fjärdedels polotröja/skjorta utankrage, ovan på en annars väldigt fint klänning. Har ni inte hört talas om Less is more?


Well done: Anne Hathaway

Anne ser ut som en sofistikerad gräddbakelse, och det är minsan inte en lätt uppgift.


Video: Yes on prop 8

Läs om Prop 8 här innan du ser videon.  Tycker den här kampanjen emot att homosexuella ska få gifta sig är hemsk. Om man går in på kampanjens hemsida så står det ungefär "Vi är verkligen inte emot homosexuallitet." och några rader längre ner "vi måste skydda våra barn". Ja skydda dom mot homosarna, dom är ju helt livsfarliga! Dumhuvuden...


Well done video: No on prop 8 campaign

Innan ni tittar pådessa videor kan det vara bra med ltie bakgrundsinformation. I delstaten Californien i USA blev det för ca 1 år sen lagligt för homosexuella att gifta sig, men i höstas så höll en folkomröstning, kallad Proposition 8, angående att lagen skulle dras tillbaka och endast heterosexuella skulle få gifta sig. De som röstade Nej till Proposition 8 gjorde en helt fantastisk och även rolig kampanj, men förlorade tyvärr. 

Well done: MINI

Verkar som att MINI har koll för det mesta, det där med strumpbyxorna var nog bara en miss för här är hon ju grym. Finns inget snyggare, och enklare, än en hel svart outfit med en färgladd accessoar.


Bloggaren MINI

KÖP NYA STRUMPBYXOR!


(bild carolinelundh.se)

Well done: Whitney Port

De lugna bruden i The Hills må inte bidra så mycket mer till serien än att säga "Oh really" till allt Lauren berättar. Men hennes stil slår de andra tjejernas med hästlängder. Hon är en av mina absolut stilfavoriter just nu.

Klicka f�r att st�nga bilden


(bilder laurenconrad.blogg.se)

X-tina behöver en ny frisör

När ska Chiristina Aguilera sluta upp med den där löjliga luggen, den är sktiful och sabbar totalt hennes annars så vackra utseende.


Well done: Mandy Moore

Mandy Moore har snyggt hår (tack och lov att hon kom över sin blonda period), snygg sminkning och snygg klänning. Smaaashing helt enkelt!


Sluta tortera dina bröst kvinna!

Jag skulle då verkligen inte vilja vara Jill Henessys bröst i den här klänning, som faktiskt ser riktigt snygg ut när man tittar närmare. Synd att missa en Well Done vara för att man köpte fel storlek.

Jill Henessy

Den förökar sig

Byxdressen förökar sig verkligen med ljusets hastighet. HJÄLP.

Maggie Gyllenhaal

Byxdressen har återuppstått

Den är tillbaka. Den är glittrig. Och hungrig på hämnd.

Naomi Campbell

Svar på tal

Jisses vad mycket kommentarer det har dykt upp över natten. Har tagit bort ett par. Den första var på en av Kissies bilder där någon skrivit "hon väger minst 60 kg, inte alls 50 som hon säger ha" typ. 60 kg är ingenting, och jag uppskattar icke att folk försöker göra det till någon slags övervikt. Kissie är ju smal som en sticka förövrigt.

Annat jag inte tycker är okej är att skriva kommentarar där de står att personen är ful, äcklig osv. Jag försöker nämligen (till en viss grad hehe) behandla folk som jag själv vill be behandlad. Ifall någon drev om lite kläder jag haft på mig så skulle jag nog mest skratta åt det. Men om någon skulle kalla mig tjock och ful skulle det har tagit hårt, det är ett personangrepp. Därför accepterar jag inte sånna kommentarer till andra heller. Den här bloggen handlar om kläder och hår, inte folks vikt eller näsor. Ifall jag skulle vilja skriva om det hade jag startat en blogg som gjorde recensioner på folk plastikoperationer istället.

Dom andra var både bu och bä, men här var någon som var arg:

Marielle om Jag lider med Engla:
Du måste få en betydligt tråkigare resumé av året än henne ändå. Vad har du gjort i år? Jo, bloggat om andras bloggar, kommenterat andras bloggar, dissat andras bloggar... Drivit en bitchig blogg. Dags att tänka om tror jag. Det här kommer inte att bli en hit!

svar: Jag tycker inte bloggen är särskilt bitchig, mer skojfrisk. Men allting uppfattas ju på olika sätt. Sedan hänvisar jag dig till mitt akriv angående att skulle spenderat hela året med denna blogg,har nämligen  jag endast skrivit december månad.


Jag rodnar

För det första blir jag såklart skitglad att fler och flerhittar hit, och framförallt att ni kommenterar! Fortsätt med det. Sen rodnar jag nästan av berömmet jag får av endel av er. Skitkul att ni gillar bloggen. Och som jag sagt tidigare så är förslag angående vad jag ska skriva om alltid välkommet :)

Jag saknar gamla Amanda Berg

Amanda Berg verkar ha drabbats samma grej som Taylor Momsen. Jag saknar hennes gamla modejag. Den där Chung verkar har dåligt intflytande på henne.
KOM TILLBAKA!


Jag kommer aldrig att bli kreddig

Jag tycker det är skitjobbigt med bloggare som ska vara så jävla svåra. Varför måste det vara kreddigt att vara svår, och varför anses alltid svåra, kreddiga bloggare vara mer intelligenta än de kommersiella?

Elinkan är värst. Hon skriver bara några förvirrade rader under någon bild där hon ser mystiskt eller fundersam ut samt slänger in ord som "besynnerlig", "rart", "idylliskt" och "vackert rombmönstrat" lite här och där. För att citer Alex Schulman "det blir bara sådär skitnödigt trendigt!"

16


Vattenpöl

Lalalalala

IMG_4809d

(bilder elinkan.blogg.se)

Jag lider med Engla

Jag vill aldrig någonsin bli en sådan där tradionell modebloggare, fatta hur tråkigt Englas år måste har varit när hon sammanfatttar det genom att visa outfits samt diskutera att hon minnsan var blondare i januari samt att hon hade en radnig period i vintras.

(Randigt som inte ens är snyggt... Inte som strumpbyxoar i allafall.)
Klicka f?tt st䮧a bilden

Agnyess kläder måste dö!

Seriöst när ska de här Kejsarens nya kläder grejer alla kör med Agnyess sluta? Hon klär sig som en idiot och blir hyllad världen över bara för att ingen modetyckare vågar sticka ut och säga att dom tycker hon ser heltokig ut. Det är en ond cirkel som någon som stoppa!! Om Paris Hilton hade dykt upp klädd sådär hade det sett som ett fashionsuicide. Nä jag har fått nog, nu är det slut med hyllandet av den här fjanten.

Agyness Deyn satsar på skådespelarkarriären!

Prins William börjar bli gammal

Englands prins William börjar bli tunnhårig, men men. Det är väl iallafall för tur att han inte gett sig på en tupé á la Donald Trump. Ne då är det bättre att vara flintis.Ännu värre

"Feed the models!"

Häftig bild!

Räknas man verkligen som Rock babe bara för att ens pappa är artist, även om man inte spelar någon som helst musik alls? Hungriga ser dom ut också, det kan verkligen inte vara lätt att vara modell.

Här ta en hamburgare.
 

Kissie har börjat göra reklam för Photoshop

Riktigt läskig bild. Men om det är den onaturliga looken man eftersträvar så måste jag erkänna att hon lyckats fantastiskt bra.


StinaLees kompis floppade också

Läderklänning måste vara ett av de mest svårburna plagg som finns (hör gärna av er om ni faktiskt hittat någon som passar i det) men att dessutom köra på tajt halsband (hör gärna av er om ni faktiskt hittat någon som passar i det) och vita strumpbyxor i skinnstövlar (hör gärna av er om ni faktiskt hittat någon som passar i det) gör ju inte det hela direkt lättare. Nä, skärpning på dig stinalees kompis.


(bild stinalee.se)

StinaLee kampanjar för ett återinförande av 90-talet


"En krigsmålning tack"

Amanda Berg och hennes kompis tar verkligen begreppet krigsmålning till nya (och oanade) höjder.


Real scary shit

Det här bland det obehagligaste jag sett, om jag skulle möta den här killen(?) i mörk gränd så skulle jag kissa på mig av rädsla.


(bild Stureplansvackraste blogg)

Kissekatten

Tror inte ni också att Kissie har klippt ut en bild på sitt huvud och satt på den här kroppen, eller tvärtom? Hon ser verkligen knasig ut.


Kissie vem annars?

Vem förutom Kissie gör nykter och frivilligt en sådan här video på sig själv? Hoppas hon kommer ge sminklektioner som Mogi snart, för jag har (helt seriöst) alltid undrat hur man får sminket att se ut som Kissies. Jag tycker nästan det är facinerande att se på henne. Hon måste ju behöva fylla på puder förrådet flera gånger i månaden? Kanske är det svaret på varför hon klär sig så förjävligt, hon har helt enkelt inte råd med kläder efter sminkinköpen?


Sista piken till Mogi, sen ska jag låta henne vara. En stund iaf.

Mogi ger sminklektioner.
Se videon och ni kan själva uppnå det där läderliknade resultat lätt som en plätt!


Mitt favorit diss-objekt

Mogi tycker att denna bild på henne ser ut som en COVERGIRL annons, det tycker inte jag.

Moggan
ghf

Covergirl

Kanske borde påpekat

Bloggaren Lily blev som tokig efter min inlägg om hennes inlägg om chihuahuor (pust). Jag vill påpeka att jag aldrig på något sätt skrev at Lily var en dålig hundägare vilket hon verkar tolkat det som, hon påstår att om jag läst hela hennes blogg skulle jag veta att "hennes hundar är hennes allt". Det är dom säkert. Men jag är inte bloggkommentorerna, jag skriver om enstaka inlägg med bilder eller kläder.

Tycker det är skittrist att behöva skriva en hel förklaring till ett inlägg, men eftersom jag inte har någon jätteläsare krets, och därför har tid att svara enskilt på kommentarer, så gör jag det. Hoppas Lily kan lugna sig lite nu.Update: Detta skrev jag som kommentar (eftersom nu hävar Lily att det var enbart den hon tog illa vid sig av)

Postat av: what not to wear

men herregud, de ju hundar inga jävla väskor. vaddå "vilken är din favoritfärg".

2008-12-23 @ 20:32:21


Detta gör ont i mitt hjärta

Jag älskar Daisy Lowe stil i vanliga fall. Men hur mycket jag än tycker om folk, så kan jag inte låta dom bära en leopardfärgad baddräkt som partyoutfit ostraffat.

IT-girl Daisy Lowes nya okända flirt!

Hundar är INTE accessoarer!

Detta inlägg är taget från bloggaren Lily.image409
Det är inte alla som har tre chihuahuor i en och samma väska? ; )
Allihopa trötta som bara den och allihopa i olika färger.
Tyra (till vänster) och Polly (i mitten) är mina skönheter.

Vilken färg är DIN favorit? : )"Asså ja vet inte. Det är ju sååååååå fint med vitt för då passar den ju i alla minaolika väskor, den beiga kan ju bli mer svårtmatchad. Fast den vita lär ju behöva någon slags special tvätt. Bättre med den svarta, den kör man nog bara i vanlig tempatur i tvättmaskin, sen behvös det kanske inte så ofta. Men eeh... Jag vet inte. Jag funderar på en iller eller apa, man vill ju ha en egen stil lixom."

Amanda Berg

"Hela hon blogg är en nedåtgående spiral" fick jag en kommentar för några dar sen om min senaste inlägg om Amanda Berg. Tycker det passar bra in här. Sen hon träffa den där Chung har hennes sminkning dessutom blivit helt grotesk.


Hjälp mig att bestämma mig: Natacha Peyre

"De här bilderna beskriver hur jag känner mig just nu." Det är den enda Natacha skriver om dessa bilder. Vad hon menar är att hon känner sig:

a. Osminkad men väldigt söt.
b. "Faan att jag skröt så om att flytta till LA och allt coolt jag skulle göra där. Alla vet ju att min enda inkomstkälla är att ha kompiösa mängder produktplacering i min blogg, som förövrigt mest består av att jag fortfarande snacka om allt jag ska göra samt visar bilder på min rumpa."
c. Mystisk...
d. Vem vet, Natacha är så virrig att man inte har en aning om vad hon menar nu förtiden.

Well done: Mogis julgran

Mogi må klä sig själv som "hej-kom-och-hjälp-mig", men granen har hon iaf lyckas med. Skönt att slippa allt blått och silvrigt tjafs som alla andra bloggare kör på. Så här ska en riktigt gran se ut, kulor huller om buller och hemmagjort krafs om vart annat. En gran klädd med kärlek helt enkelt.


Well done, video: Björn Borg - Love for all

Jag är en ganska tuff brutta om jag får säga det själv. Att gråta till Titanic skulle aldrig falla mig in, men den här reklam får t.o.m med mig att fälla en tår. Det är bara hatten av för Björn Borg, otroligt häftigt att våga ta ställning på detta (väldigt vackra) sätt.


Well done, video: Engelska kurser

Sexistisk och barnslig jag vet. Men ingen kan väl förneka att den är helt hysterisk rolig.

Heidi slår rekord i pinsamhet

Jag blir hel ställd av Heidi "musikvideo". Jag måste poängtera att det alltså inte är en parodi, trots att allt pekar på det. Och vem tror ni  har filmat den? Spencer såklart.
Herregud. Det här tar vekrligen priset, jag har helt ärligt aldrig sett något värre.


Mogi

Mogi tycker att hon och Lauren Conrad har massa gemensamt eftersom det både mognat. Och hur visas denna mognad? Jo genom att dom har slutat slinga håret gulblondt. Vilket jag tycker var en bra idé av dem båda. Men är det verkligen ett tecken på att man växt som person? Antar att skaffa en naturlig hårfärg räknas som att bli vuxen för en person som enbart lever på mamma och pappa som 19 åring...

Inte mogen

Lauren Conrad 18                                            Mogey 18

Mogen

Lauren Conrad 20                                            Mogey 19

(bild mogis.se)

Nu blir jag bombhotad av Kenzas läsare

Jag tycker inte Kenza har särskilt snygg stil. Dessutom får jag ännu större lust att dissa henne när alla hennes wannabe fans avgudar henne och antagligen skulle skriva "Guuuuud va snyggt" även om hon gick ut i badrock.Nitarmband, en alldelse för skinande klänning ihoprafsad av olika tyger, och läsare beter sig som att hon är den största inom mode någonsin. Helt oförståligt, visserligen tycker jag hela hennes bloggframgång är en gåta. Någon som har svaret?

Marilyn vrider sig i graven

Agnyess tar sig vatten över huvudet när hon försöker kopiera Marilyn Monroes under en fotosession. Dålig idé Aggan, dålig! Så många har försökt, så många har misslyckats. Den enda som gör en Marilyn Monroe fotning bra är Marilyn Monroe. Och hon är ju faktiskt död sedan nästan 50 år tillbaka. Så kan vi bara släppa alla dom här töntiga försöken att efterlikna henne nu?

(bild sofis snapshots,easyart.com)

Klingan

Okej Klingan, vi har fattat vinken. Du gillar nitar.


Jessica nästintill oigenkännlig

Såhär såg Jessica Simpson ut när hennes karriär började


Såhär ser hon idag, vacker absolut. Men för mig är on nästintill oigenkännlig. Hon ser inte ut som sig själv längre. Tycker det är så sorligt hur alla i Hollywood sakta klonas till samma person. Vad hände med den unika skönheten?
Jessica Simpson lanserar sin egen parfym!
(music-atlas.com posh24.se)

Stackars Debra

Vad i hela friden har hänt med Debra Messing bröstkorg?!(bild posh24.se)

Pink

Pink/Aleica Moore har en mycket intressant hårhistoria...Men detta måste ju vara absolut värst. Silverrävlooken passar henne verkligen inte.


(bild askmen.com theage.com posh24.se)

Kissiekatten

Kissie poser börjar verkligen spåra ut. Är det någon som överhuvudtaget kollar på hennes kläder? Här bär hon iaf en hemmasydd tröja samt samma gamla vanliga gråa jeans. Sen brukar jag för det mesta ha skor på mig när jag går ut, men Kissie ska ju alltid vara tvärtom.

(bild kissies.se)

Lydia Hearst

Lydia Hearst kör på transatopp, urtvättade jeans, de första fula Louboutin skor jag någonsin sett och avslutar med en bajsnödig pose.


Rihanna

Rihanna är nog medveten om hur förfärliga hennes "skor" är, min teori är att hon enbart bär dom för att få uppmärksamhet.


Förlåt kära läsare

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har legat halvt döende hela gårdagen. Börjar piggna till lite, men är yr och har ont. Men lovar att de kommer nya inlägg senaste ikväll. Ifall ni har egna förslag på vem jag ska skriva om, eller en speciell outfit så skriv gärna en kommentar och länka till bilden ni vill jag ska kommentera.


The muppets are back

Just som vi trodde muppmodet var borta, så slår det tillbaka med full kraft.

Heather Thomas


Riktigt Random

Varför gör Halle Berry såhär, kunde hon inte bara låtit underdelen vara i samma färg? Och om hon nu tvunget måste ha en underdel i annan färg, kapa i midjan istället och välj för tusan inte något vit-oranget.

Well done: Kate Beckinsale

Kate ser ut som en gudinna i den fantastiska skapelse. Klassiskt med en twist. LÖW IT!
Kate Beckinsale - vackrast av de vackra!

Helt absurt

Hur faan kan man släppa ut ett barn klätt som en vuxen? Skäms på föräldrarna. Och stylisten!

Madeline Carroll som spelar Costners dotter i filmen!

Noll sammanband

Vilket totalt osammanhängande outfit. Superglammigt hår och sminkning, billigt Gina Tricot bälte, coctailklänning och strandskor?

Kvällens snyggaste!
(posh24.se)

Sarah Paulson

Sarah Paulson har glömt att gult är det absolut värsta färgen att ha när man är blek. Att färgtonen dessutom lyser så att jag måste blunda oavbrutet hjälper ju inte heller. Men det kunde ju vart värre, tänk om hon burit Kelly Rowlands klänning...
Sarah Paulson
(posh24.se)

Rosing

Kanal5 sparar inte på kosingen när det kommer till retuchering av Lindas bloggheader.Oretucherad (vad jag vet) bild; "Botox är min hobby" är ruriken på denna bild. Nehe, verkligen?

(bild aftonbladet och Linda Rosings blogg)


Överambitiösa Engla

Engla är en mammaledig småbarns mamma. Hon går klädd som man brukar under en vanlig dag med barnen.

Känns det inte något överambitiöst? Och är det lite opraktiskt att leka/mata/tvätta en tvååring i högklackade nitskor?

(Fast egentligen tror jagg hon slappar runt i mjuksiar som oss vanliga döda och bara klär upp sig inför kameran.)

Fergie

Fergies klänning har tatuerat sig.

Fergie

:) eller :(

Jag förstår att Colin Firths fru Livia försöker liva upp (haha ordvits) stämningen lite, men jag tycker faktiskt bara att den är ful.

Colin Firth och hans fru Livia Giuggioli i en väldigt rolig klänning!

Charlotte Perelli

Charlotte Perelli har totalt förstört sin hud efter år av tunga lager med smink. Den här bilden får mig att överväga att sluta med t.o.m läppglans. Hjälp vad hon ser ut.


Gwynnie

Jag vet att alla modehöjare har hyllat Gwyneth, och framför allt detta plagg. Kan någon av er läsare förklara varför? Hon har ju underkläder över klänning?! (Lite stålmannane style montro?)

Gräsligt Gwyneth Paltrow!

Hjälp mig att bestämma mig: SJP

Det vita på Sarah Jessicas Parkers klänning är:

1.Cigarettrök
2.Sperma
3.Glasyr
4.Skolkrita


Kim Catrall

Det främsta beviset på att satin enast i snyggt i små mängder.


Natacha Peyre är för rolig

Natacha Peyres sätt att visa upp dagens outfit. Tycker inte det är sådär jättefint att gå ut enbart klädd i förstor öppen skjorta och glansig bh. Men HEY det är ju bara jag.


(improveme.se/natacha)

Sanna Bråding för Mi Lajki

Emellanåt kan man väl tycka smyckesmärket Mi Lajki, men oftast blir dom för mycket. Dock måste man väl säga grattis till att lyckas sälja smycken som det bara skriker billiga om till såpass höga priser.


Det här t.ex. Fulplast och fjortis rosett för 699 kr. Som hittat!
Bow Necklace-Purple
(milajki.com)

Päls är inte bara djurplågeri, det är fult också.
Tror ni Margaherita Missoni skulle våga möta de där djuren i mörk gränd. Tror jag då icke. FEGIS!

Well done: LC

Här har ni en kvinna, som tillskillnad från Mogi, bryr ser mig om hur ett plagg ser ut än hur det kostar trots att hon "faktiskt växte upp jätterikt".
82169529.jpg

(godfugyourself.com)

Katy Perry

Och så undrar kvinnor varför män bara tittar på deras bröst...

83596515.jpg

(bild gofugyourself.com)

Well done: Nicole Richie

Nicole Richie ser bra ut i det mesta, men den här hela svart outfitten lyckas hon ovanligt bra med.  Matachande pojkvän är ju dessutom alltid den bsta accesoaren.
Kändistätt på invigningen av Dolce and Gabbana butiken!
(bild posh24.se)

Stil kan inte köpas för pengar

Mogi bär idag en bordsduk, men det är okej för det är en dyr bordsduk.

(bild mogis.se)

Well Done: Blondinbella

Blondie is looking GOD! Jag älskar armbandslösa klänningar,vanligtvis blir blir klänning gjorde i olika matrial ofta rätt fula men den här ser som sagt fabulööööööööös ut. Men är nästa ännu mer avundsjuk på hennes vältränad kropp och solbrännna. En dag ska jag också se ut sådär...


Stackars Audrina

Lo och Lauren visar verkligen att Audrina att hon kommer i andrahand. Hon får inte ens ha samma färg som de andra två. Istället tvingar dom på stackaren ett silkigt gammalt nattlinne och en tredjeklassaren väska.

Amanda Berg har ramlat

Kan någon modeexpert förklara för mig på vilket sätt det är snyggt med strumpbyxor som är sönder? Praktiskt däremot, bra förklaring till föräldrar/partner när man kommer hem trasig strumpor när man ramlat hem efter en utekväll. "Full jag, nej nej jag är abra trendig."


(bild amandaberg.bubbleroom.se)

X-tina Kitty Cat Dance


(bild posh24.se)

Bara jag som ser likheten?


mgtatlersmall.jpg
  
(bild gofugyourself.com http://www.geocities.com)

Kirsten Dunst

Har ni sett Kirsten Dunst i Bring it On? Där går en tränare fram till en av tjejerna i laget och fäller kommentaren "Say after me: Sunshine!". Tycker det passar in rätt bra här.

kikiharpers.jpg
(bild gofugyourself.com)

Well done: Kyra Sedwick

Kyra Sedwick måste vara världens hetaste 43 åring. Hon lyckas nämligen med vad få av de "äldre" i Hollwood klarar, nämligen att åldras med värdighet. Hon är naturligt snygg och har ännu inte botoxad bort sina ansiktuttryck. Hon ser precis ut som jag vill göra efter 40!

Kevin Bacon och Kyra Sedgwick

Well done: Leighton Meester

Att hotta upp den lilla svart är något jag alltid förespråkar, Leighton lyckas med bravur. Att hon är så fantstiskt vacker gör ju inte helhetsintrycker direkt värre heller.

Leighton Meester var glad!

Ser du skillnaden?

Fjärilsklistermärken          Michelle Trachtenbergs klänning
Michelle Trachtenberg i intressant klänning
(bild offerphoto.com posh24.se)

Hjälpt mig att bestämma mig: Taylor Momsen

Anledningen till att Taylor Momsen ,som spelar Jenny i Gossip Girl, har total trainwreckat sitt smink/hår och sina kläder på senaste tiden är:

a. Hon har börjat gå på droger
b. Hon har anställdt en värdelös stylist men har för stort hjärta för att säga att han suger.
c.Hon har blivit psykisk sjuk.
d.Hon har börjat lyssna på deppig jag-vill-bara-dö-för-mitt-hjärta-gör-så-ont-musik.

Taylor Momsen

Taylors nya punkiga stil!
(bilder posh24.se)

Bjebb Bjebb

När jag startade  här bloggen så visste jag att en kommentar skulle förekomma en hel del ifall bloggen blev stor. "Hur klär du dig själv då?". Som någon skrev efter Blondinbellas inlägg (som förövrigt väl var det snällaste?), samt "klänningen är söt och de andra är bara vinterklädda". Jaha men hur kul skulle de bli då? "Hej här en bild på två stycken som har varma kläder på sig."

Så vi kan väl stanna där? Vad jag har på mig har inte med den här bloggen att göra, ifall ni vill veta det får ni hitta min vardagsblogg mohaha!


Besöksrekord

Idag har jag besöksrekord, ett ritkigt ordentligt kliv från igår. Bäst för er att ni kommer tillbaka imorgon, annars blir jag helt knäckt.

På begäran

Glitzy var besviken på att hon inte blivit kränkt/sågad/personligt påhoppad osv. Och besviken vill jag ju inte göra mina läsare, så självklart satte jag igång och kolla igne om hennes arkiv. Men jag måste erkänna att tjejen har koll, hon kör på trenden men spårar ändå ut totalt inte som Klingan och gänget har en tendens att göra.

Det enda jag reagerade på var väl hennes Lucia outfit. Jag är så trött på att tjej alltid ska sexifiera varenda traditionsgestalter och annat vi har. Man ska va sexig tomte, sexig häxa, sexig lussebulle. Jag orkar inte mer! Lucia ska ha långt vitklänning... punkt.


(bild glitzybloggen.se)

Jordin Sparks

Jag vet att jag kanske framstår lite som gnällig och klagande. Men det är faktiskt vad den här bloggen går ut på. Det finns två saker inom "modevärlden" som ingen någonsin kommer att lyckas med, det första är Crocs. Det andra är färgat underhår. Att välja att ha två tussar med rött hår slingrande tyder på dålig självtillit, en människa som tror på sig själv skulle ha mod att säga att det här är inte och kommer aldrig någonsin bli snyggt, so get fuck away from my häir.


Kissie <3

Kissie är verkligen i klass för sig när det gäller att sätta ihop outfits med målet att få kläderna att se så billiga ut som möjligt. Det är inte klok, vad hon än har på sig så medför det genast känslan "Vad håller hon på med?". Vet inte om det kanske egentligen handlar mer om det vita håret samt de enorma brösten än vad hon klär sig i. Hur somhelst.
Tycker en leopardfärgar klänning med en giganstisk rosett är ett ganska utstickande plagg som det är, så varför köra på jeans till? Ha vi en oskriven lag som gör det förbjudet med jeans under klänning?
Den verkar kissiekatten hursomhelst glömt.

 

Läskigt fula skor

Det här måste absolut vara bland det fulaste jag någonsin sett, och nej dom är inte falska. Louis Vuitton har helt ärligt valt att designa dom sådär. Sanslöst. Gissa vems fötter dom sitter på, ledtråd är att det är en modebloggar...

image923


Svar: Sofi Fahrman. Jag måste säga att jag är besviken. Hon är ju vanligtvis den vettigaste av modenördarna.

Sofi Fahrman
(bild stureplan.se och wysteriias blogg)

Blondiebella

Jag gillar egentligen Blondinbellas stil, tycker alltid det är kul men människor som verkligen klär upp sig när man går ut. Men här blev det inge bra alls, även om man måste berömma att hon vågar lysa upp vintermörkret lite med ljusa färger, om alla såg ut som de andra två skulle man ju lika gärna kunna stanna hemma. Men kan hon inte göra det i klänning som inte är gjorde av ett gammalt överkast?


(bild blondinbella.se)

Mupparna förökar sig

Kändistrenderna börjar verkligen urarta, först ut var julkulefasen och nu ser muppmode ut att bli det nya svarta.
Vad som är fel på resten av tjejerna outfits ser ni ju själva.
Är du verkligen Paris Hiltons nya bästis?!

För mycket photoshop

Om det inte stod på at det var Jennifer Aniston på det här omslaget hade jag aldrig fattat att det var hon.
För mycket retuchering leder aldrig till något bra, sen tycker jag hela idén suger. Tycker utvikningar ofta kan vara både sexiga och vackra, men det här ser bara så fruktansvärt ansträngt ut,  kolla bara på hennes handleder. Nä Jennifer, det här var minsan en miss. Jaja, håret är ju snyggt iallafall.


Världens mest överskattade väskmärke

Louis Vuitton är ett företag som varann säsong har helt fantastiska kläder/skor/väskor, och varann skiter sig bara alltihopa, som nu. Ska en väska i en Louis Vuitton kampanj verkligen se falsk ut? Det här är problemet med statusmärken, de kan göra precis vad som helst utan att bli ifrågasatta. Lite som Brad Pitt. Sen undrar jag vem som tog beslutet om att klä Madonna som kakmonstrets kusin.


Madonna i nätstrumpbyxor

Klingan i lapptäcke och fyllelugg

Elin Kling har tjatat något väldigt om hur mycket hon älskar 90-tals sneluggen och hur trendig den är. På den här bilden tycker jag hon mest ser ut som mig en kväll efter allt för många glas, i färd med att försöka få till en snygg frisyr och samtidigt dölja mitt rinnande smink framför kameran. Eller när man försöker se lite småsexig och nochalant samtidgt som man låtsas vara jäääääätteintresserad av en ragg paratar om.

Sen struntar jag faktiskt i om de där jeansen är limited edition från Cheap Monday och att varje par är helt unika. Dom är fortfarande skitfula.


:)

Mina besökare steg från 3 till 46 igår, har någon länkat mig eller något?

Keri Hilson

Jag vet inte ens var jag sa börja. Jag vet inte ens riktigt vilket kategori det tillhör. Hon måste ju förlorat något slas vad för att gå klädd så här på VMAs?

Mogi

Ser ni någon gemensam nämnare på bloggerskan Mogis pose bilder? Och det här är bara från de 3 senaste dagarna.
Varför gör hon sådär med munnen, antar att hon tycker det ser lite fashion-ish ut, men jag tycker mest det är lite obehagligt...Brad och Angelina

Att vara småbarnsförälder sätter sina spår även i världens vackraste kvinnans ansikte. Men det är ju inte egentligen inte det som bekymmrar mig, utan det är Brad. Varför har han odlat ett tredje ögonbryn under näsan?


Pamela Andersson

Det här är så fånigt att jag inte ens orkar kommentera det. Sannslöst vad folk gör för att få uppmärksamhet.

wenn2209045.jpg

Olsens schampoo stulet!

Flottigt är hett.


(http://img2.timeinc.net)

Alla har vi stilperioder vi skäms över

Tack och lov att MK kom över sin "jag-ska-blondera-mitt-hår-själv-samt-köra-på-den-bleka-looken-med-blodiga-looken" period. För det här ser ju rent ut sagt förjävligt ut.

(http://hisociety.files.wordpress.com)

För mycket boho slutar aldrig bra

Kolla in mannen i bakgrunden, det är blicken hos en man som just insett att Jesus återuppstått igen. Trodde samma sak för jag också.

(images.google.se=

Aj

Seriöst, försök se på den här klänning utan att det sticks i ögonen. Utan solglasögon.
(sen kanske hon skulle skippat bikinin i solariet också?)

black_ball_28_wenn1967780.jpg

Nicole Richie

Nicole Richies hår ser vanligtvis alltid supersnyggt och naturligt ut. Här lyckas hon inte med något. Tycker jag känner igen färgen från en 14åring hemmablondering på Gröna linjens tunnelbana. Om det inte vore för att klänningen hade samma färg som håret hade den kanske kunnat rädda henne. Men icke. Förlåt Nicole.

spl57436_172.jpg
(foto wenn)

Well done: Katy Perry

Personligen så tycker jag att Katy Perry är en av det bäst klädda kändisarna nu just nu, hon må gå över styr ibland, men det är skönt med någon som har kul med mode och inte klär sig som resten av alla dessa klonade Rachel Zoe kopior.
Kolla bara på den här outfiten, på någon annan skulle det sett pinsamt och fult ut, men på Katy är det söt och rolig.


(bild katyperry.com)

Det sprider sig...

Den här jäkla julkuletrenden måste få ett slut. Varför ska alltid amerikanska stjärnor börja freaka utkring jul med sina outfit?

cate_blanchett_1_wenn220982.jpg(bild perezhilton.se gofugyourself.com)

Batman Begins starring Heidi Klum

Dananannananaaaaaaaaaaaaaa BATMAN! Någon annan som har en annorlunda reaktion på Heidi outfit?
(hennes dotter är dock sockersöt, mamma kanske har någon att lära av lilla Leni?)
Leni Klum gillar inte uppmärksamhet!
(bild posh24.se)

Solange Knowles

"Today I´m going for the hairy and very,very shiny look."
83932431.jpg
(bild gofugyourself.com)

Christina behöver en ny sminkös

Christina Aguilera har aldrig varit den som sparat på krutet när det kommertill sminket. Men här tar hon verkligen mejken till nya, fasansfulla höjder. Kort och gott så ser hon ut som ett sminkat lik, som antagligen dött av misshandel i ansiktet samt nerfrusning. Luggen suger den med. Tycker hon borde försöka se ut lite mer som sig själv, och lite minde som Marilyn Monroe/Lady Gaga

Christina Aguilera på American Music Awards 2008gagaxtina__opt.jpg

(bilder pause.se jaunted.com hollywoodtoday.net perezhilton.com)

Alicia goes fejkindie


Det är inte ofta, men ibland får Alicia Keys till det. Kolla vilken fantastiskt klänning hon bar på VMAs i år. Så varför i hela friden förstör hon den med en hängand bindi? En prick i pannan hade jag väl kunnat ta, man vande sig efter förra Idoljuryn där Kitchi tvunget bar en dagarna i ända. Men varför som en smycke? Kan man ens kalla den en bindi? Jag förstår helt enkelt ingenting.

Alicia Keys på American Music Awards 2008
(bild pause.se)

Jordan

Vet att det väl egentligen inte är så där jätetspännande att kritisera Jordan, eftersom hon nog aldrig någonsin haft på sig något man skulle kunna ha själv utan att skämmas ögonen ur sig. Men jag kör på ändå.
År av bantning och åtskilliga plastikoperationer har satt sina spår på Jordans kropp. Idag ser hon mer ut som en man än en kvinna. Sen häjlper det ju inte precis att hon köra på ett par förstora jeans med synliga sömmar á la 1998. Annanströjan gör mig bara förvirrad. Varför klär man sig så här på en parfymrealsing?!

Jordan följer Christina Aguileras exempel!

(bild posh24.se)

DOs &DON'Ts - Svarta och gråa toner

DO: Kör på enkel outfit med olika toner på plagg med samma färg,
 att dela upp grått på överkroppen och svart undertill gör att outfiten
ser avslappnad men ändå snyggt ut. Lägg till accessoarer i en
diskret nyans som ändå halvmatachar resten av kläderna.
T.ex brungrå väska som Sofi Farhman.


DON'T:
Välj en mycket ljusgrå nyans, att ha exakt samma ton
på strumpbyxor och skor + ett plagg på överkroppen i samma
färg ger ett allt för övermatchat och genomtänkt intryck.
Hur många timmar tror ni Kissie la ner på denna look?

(bild sofis snapshots och kissies.se)

Heidi har seperationsångest

För en gång skull syns Heidi utan sin ständige följeslagare Spencer. För att slippa känna sig ensam valde hon en väska i ungefär samma storlek som pojkvänneni en galen, ful och skrikig färg. Ungefär de ord vi skulle använda för att beskriva hennes kärestas peronlighet.

DOs & DON'Ts - Golvmoppspälsar

DO: Bär den till en i övrigt diskret outfit, i samma      
färg som t.ex dina jeans som Sofi Farhman. 


DON'T: Du ska bära pälsen, den ska inte bära dig. Att dessutom
sätta strippskor på fötterna gör inte det hela bättre.


(bilder från PerezHilton.com och Sofi's Snapshots)

Lily Allen - alla rådjur största skräck

När denna bild togs gick Lily Allen igenom sin värsta party period och uttala sig ofta om hur dåligt hur mådde. Därför har vi överseende med det dåligt färgade rosa håret, men var hon verkligen tvungen att halshugga Bambi?


(bild http://www.whokilledbambi.co.uk)

Även världens vackraste kvinnor misslyckas ibland

Liknar inte Eva Longorias makeup på året Emmygala en 14 årings första party sminkning?

Rachel Zoe, världens läskigaste stylist

Hej gissa min ålder

Jag är 37. Lika många år som kalorier jag äter per dag.


 
Update:Rachel har tydligen ljugit som sin ålder rätt rejält. Hon är hela 47 år. Vilket väl kan ursäkta lite hur hennes ansikte ser ut. Men ändå. Är det bara jag som skäms för att jag gick på det? Trodde bara hon var för undernärd, sminkad, solad osv.

Heidi ljuger

Den här outfiten är väl inte så farlig egentligen, Heidis alltså, Spencer förtjänar nästan ett eget inlägg. Förstår bara inte varför hon envisas med att trutta runt i den där tröjan. "I want more privacy" uttrycker alltså tjejen som frivilligt är med i realityshow, frivilligt posar för paprazzi dag och natt samt bjöd in USA alla tidningar till sitt bröllop, familjen fick däremot stanna hemma, Heidi ville ha ett "intimt" bröllop. "I want less privacy" skulle passa bättre.


Övermatchning

Beyonce har shoppat örhängen, jacka och skor på samma ställe. Hon posar i panik för att dölja det. Men vi ser ALLT B!

Alldeles för mycket gult

"Jag tog resterna av klänningen en 12 åring gjorde i syslöjden och knåpa ihop ett par skor helt själv. Funkar riktigt bra ihop med mina nya bröst, i år är det fotbolls looken som gäller."

(bild hotmamadaily.com)

Britney´s back y'all!

Britneys album ligger etta på Amerikanska Bilboard listan, hon gör lysande uppträdande världen över och har slutat raka av sig håret samt bryta ihop offentligt en gång i kvarten. Det går väldigt bra för Brittan helt enkelt. Så varför hon försöker kväva sina bröst på det här sättet är oförståligt, vad har dom gjort dig för ont?!

(bild posh24.se)

Jessica Alba

Jessica Alba gör sitt bästa för att se ut som en julkula, och lyckas med bravur!


Tycker hon påminner om Kulan som var med i julkalender 1999 Julens Hjältar. Finns tyvärr inte så många bilder på Kulan herself, men lyckades få fram en, dålig med ändå. Ser ni inte likheten?


(bild barnsemester.se)

Ett meddelande till Mary-Kate Olsen

SLÄPP JOHN LENNON KOMPLEXEN!

 

Lady Victoria Hervey

Vid en första anblick ser klänning riktigt fin ut, men sen börjar man känna att något inte riktigt är som det ska. VAR ÄR HENNES BRÖST?! Ifall någon någonsn skulle vilja antyda att hon har hängtuttar till midjan så är den här verkligen rätt klänning att säga det med.

(gofuyourself.com)

Rihanna spårar

Jag tycker det är skitkul med en r&b stjärna som har annourlunda musik och vågar klä sig i annat än tighta jeans och magtröjor, men Rihanna börjar spåra ut. Lite som Posh nedan, hon ska alltid vara värst.

På American Music Awards kom hon så här. Lack tights kan väl va ganska coolt, men inte om man kör med en bondagekorsett till. Varmt. Och väldigt tugnt med alla de där kedjorna.


För 2 års sedan på Kids Choice Awards såg hon ut såhär, vilket hon väl inte behöver gå tillbaka till. Men hon kanske man försöka hitta något mellanting?

(bilder från Gofufyourself.com)

Posh Spice i galonisar

Victora Beckham är alltid nyskapande, vilket väl är kul. Men måste hon anta rollen som "jag ska våga allt först och mest" varje gång hon klär sig?
 "Idag klistrar jag på några plator på tårna, drar på mig några riktiga tighta galonbyxor och avslutar med en klänning i ylle. Jag ska bevisa att jag orkar flera timmar i de mest svettiga och obekväma tygerna som finns. Lika bra att chansa på innan någon annan hinner före."


(bild posh24.se)

Första dissen går till... Heidi Montag

Heidi Montag och Spencer Pratt från The Hills har gift sig i Cabo, Mexiko. Och köpt vad som måste vara de absolut fulaste ringarna någonsin. De ser inte ens ut som ringar, mer som kompisarband för 10 åringar i miniformat. Kanske börjar pengarna tryta efter Heidi ständiga "förändrande" av sitt utseende? De har antagligen inhandlat dom i någon mexikansk tuggumiautomat. Bröllopet var för övrigt litet och intimt, inte ens föräldrarna var bjudna, däremot 5 olika amerikanska skvallertidningar. Det gäller att prioritera!Heidi börjar mer och mer likna en kopia av playmaten och HughHefners exkex Holly Madison.

 
(bild google.com)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0